Bona Vita Granola ropogós müzli - gyümölcs

500 g
 1 699 Ft 3 398 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

Bona Vita Granola ropogós müzli - gyümölcs

Nem is indulhatna jobban a reggel, mint a Bona Vita ropogós gyümölcsös müzlijével! Próbáld ki Te is a zabpehely, áfonya, banán és goji ínycsiklandó kombinációját!

Használat

Fogyasztásra kész.

*A kép illusztráció.

Termelői információ

A BONAVITA, spol. s r.o. 1991-ben indult, amikor a jelenlegi tulajdonosok családi vállakozásként megalapították. A BONAVITA vezető cseh élelmiszeripari vállalat, amely egészséges ételeket és termékeket gyárt és értékesít, melyek segítenek az embereknek a megfelelő táplálkozás fenntartásában. A „bona vita” kifejezés latin eredetű, jelentése: „jó élet”. A „jó élet” filozófiája kulcsfontosságú termékek fejlesztésében.

A BONAVITA portfóliója széles termékkínálattal rendelkezik, beleértve a reggeli gabonapelyheket, müzlit, zablisztet, gabonaféléket, dióféléket, gabona italokat, sült és puffasztott termékeket, pattogatott kukoricát, tésztákat.

A BONAVITA legfontosabb értékei a termékek minősége és a vevői elégedettség. Ezért folyamatosan  modernizálja gyártóüzemét modernizálását, célja a gyártás minőségének javítása.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Del Pierre CE Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 106.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.