ManóMenü

Anya, kérek még! - Hozzátáplálás egyszerűen- bővített kiadás

1 db
4 390 Ft 4 390 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Anya, kérek még! - Hozzátáplálás egyszerűen

Egy könyv, amely megválaszolja minden kérdésed a hozzátáplálással kapcsolatban. Lényegre törő információk, bevált praktikák és letesztelt receptek: így nem kell bizonytalanul tapogatódznod, ha a babád táplálásáról van szó. 

  • Mikor és hogyan kezd el? Válaszolnak a legégetőbb kérdésekre már az első hónapoktól kezdődően.
  • Szakértők segítségével tisztázzák az egymásnak ellentmondó információkat, így neked nem kell órákig böngészni az internetet és találgatni, kiben bízhatsz meg.
  • Mindent megtudhatsz belőle a legfontosabb ételkészítési eljárásokról, arról, hogy mit érdemes főzni, párolni esetleg nyersen fogyasztani. Sőt arra is adnak tippeket a könyvben, hogy mit fagyassz le előre és mit ne.
  • A hozzátápláláshoz nincs szükség arra, hogy rengeteg felesleges új kacatot vásárolj. Néhány praktikus kiegészítő segítségével máris bababarát lesz a konyhád. Ebből a könyvből azt is megtudhatod, mire lesz feltétlenül szükséged és hogyan használd őket célszerűen.
  • 118 recept: a többszörösen letesztelt receptek változatossá és egészségessé teszik a gyermekek étkezését már az kezdetektől fogva. Rengeteg ötlettel, praktikával mutatják meg az irányt az elégedett anya – jóllakott baba áhított állapotához. 

A márkáról

Válaszd Te is a legjobbat gyermekednek! Hozzátáplálással és étkezéssel kapcsolatos baba-mama termékek és kiegészítők egy helyen. 

Tárolás

Száraz helyen tárolandó!

Forgalmazó

ManoFood Kft.
8500 Pápa, Gábor Dénes utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g