Naturgold

NaturGold BIO tönköly tészta orsó

250 g
BIO
929 Ft 3 716 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio tönköly orsótészta

Ínyenc tésztakülönlegesség minőségi tönkölylisztből. Sokoldalúan használható spirál forma, mely nagyon sok ételhez jól illik, mint például különböző tésztaételek mártással, vagy tésztasaláta részeként is fogyasztható.

Használati útmutató

Főzési idő: 6-8 perc.

Termelői információ

A cég története 1987-ban kezdődött, amikor Magyarországon nem volt elfogadott az őszi búzán kívül más kenyérgabonát termeszteni. Az ősi, pelyvás gabonák, melyek évezredeken keresztül az emberiség táplálkozásának alapját nyújtották, a szocializmusban elavult, túlhaladott dolognak számítottak.

Így került sor arra, hogy külföldről kellett behozniuk az első zsák tönkölyvetőmagokat. Pár év alatt sikerült elterjeszteniük a tönkölyt szerte az országban. Mára odáig jutottak, hogy saját maguk készítik a vetőmagot, magyar földben termelik az egész Európában nagyra becsült ősgabonákat és maguk is dolgozzák fel azokat. Ahogy mondani szokás: Termőföldtől az asztalig.
 

Gabonáik termesztése és feldolgozása teljesen organikus és természetes körülmények között zajlik. Mindenféle mesterséges növényvédőszert, talajjavítót, műtrágyát, génmódosítást teljes mértékben mellőznek a tevékenységük során. Bio tanusítvánnyal rendelkeznek és folyamatos szigorú követelményrendszernek és ellenőrzéseknek megfelelően működnek.

Tárolás

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen (20 °C).

Forgalmazó

NaturGold Hungária Kft.
3531 Miskolc
Kiss Ernő utca 15/2


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Bio tönkölyliszt
víz

Tápérték: 100 g

Energia1503 kJ/355 kCal
Zsír1.6 g
amelyből telített zsírsavak0.3 g
Szénhidrát71 g
amelyből cukor2.2 g
Fehérje13 g
0 g
Élelmi rost3 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.