Naturgold

NaturGold BIO tönköly mézes puszedli mesés

180 g
BIO
1 749 Ft 9 717 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio tönköly mézes puszedli mesés

Kedvelt csemege gyerekek és szüleik körében egyaránt. Az illatos, édes finomság minden zacskója meglepetést rejt! Megtalálhatod benne kedvenc állat- és mesefigurádat, mesehősödet.

Csemegézz bátran, hiszen cukrot, tejet, tojást nem tartalmaz, paleo. A tönkölytészta egyik nagy előnye a magas rosttartalma, valamint az, hogy alacsonyabb glikémiás indexxel rendelkezik,így kevésbé okoz vércukorszint ingadozást a nap folyamán.

Használati útmutató

Önmagában fogyasztható.

Termelői információ

A cég története 1987-ban kezdődött, amikor Magyarországon nem volt elfogadott az őszi búzán kívül más kenyérgabonát termeszteni. Az ősi, pelyvás gabonák, melyek évezredeken keresztül az emberiség táplálkozásának alapját nyújtották, a szocializmusban elavult, túlhaladott dolognak számítottak.

Így került sor arra, hogy külföldről kellett behozniuk az első zsák tönkölyvetőmagokat. Pár év alatt sikerült elterjeszteniük a tönkölyt szerte az országban. Mára odáig jutottak, hogy saját maguk készítik a vetőmagot, magyar földben termelik az egész Európában nagyra becsült ősgabonákat és maguk is dolgozzák fel azokat. Ahogy mondani szokás: Termőföldtől az asztalig.
 

Gabonáik termesztése és feldolgozása teljesen organikus és természetes körülmények között zajlik. Mindenféle mesterséges növényvédőszert, talajjavítót, műtrágyát, génmódosítást teljes mértékben mellőznek a tevékenységük során. Bio tanusítvánnyal rendelkeznek és folyamatos szigorú követelményrendszernek és ellenőrzéseknek megfelelően működnek.

Tárolás

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen (20 °C).

Forgalmazó

NaturGold Hungária Kft.
3531 Miskolc
Kiss Ernő utca 15/2


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

tönkölybúza liszt
virágméz30 %
víz
Térfogatnövelő
Szalalkáli
Fűszerek
Fahéj
Szegfűszeg

Tápérték: 100 g

Energia1251 kJ/299 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.3 g
Szénhidrát68 g
amelyből cukor32 g
Fehérje7.8 g
0 g
Élelmi rost g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.