
HúsSzabóság
HúsSzabóság Uruguay Rib-eye
kb. 320 gFRISSESSÉGI GARANCIA
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
HúsSzabóság Uruguay Rib-eye
A Ribeye a világ egyik legnépszerűbb steak fajtája. Intenzív marhaíz jellemzi. Textúrája hihetetlen gyengéd, íze pedig az egyik legintenzívebb steak élményt biztosítja.
Felhasználási információk
A nyers húst a többi élelmiszertől elkülönítve kell tárolni és feldolgozni! A termék hőkezelést igényel, nyersen nem alkalmas emberi fogyasztásra!
Felhasználási javaslat: Mesébe illő rib-eye steak
Hozzávalók 2 főre
- 600 g HúsSzabóság rib-eye steak
- 4 szál friss rozmaring
- 4 gerezd fokhagyma
- 350 gramm vegyes gomba
- 600 gramm jó minőségű fehérbab
Elkészítés
- Helyezzen egy nagy, tapadásmentes serpenyőt közepesen magas hőfokon a tűzhelyre.
- Dörzsölje be az egész steaket egy csipetnyi tengeri sóval és fekete borssal, majd összességében 10 percig pirítsa minden oldalát. Így kívülről jó szín érhető el, de a közepén közepesen véres marad a hús. Amennyiben véresebben szereti a húst, a sütési idő csökkenthető.
- Közben a rozmaringleveleket csípje le a szárakról, a fokhagymát hámozza meg és szeletelje finomra, a nagyobb gombákat pedig tépkedje össze.
- Amikor a steak kész, szedje egy tányérra, és takarja le alufóliával, pihentesse.
- Vegye a hőt a serpenyő alatt közepesre, és 30 másodpercig pirítsa a rozmaringot, míg az ropogós nem lesz. Majd adja hozzá a fokhagymát és a gombát, és főzze 8 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz. Keverje meg gyakran.
- Helyezze a steaket a gombák tetejére, és öntse fel a lével. Szeletelje fel, és tálalja ízlés szerint kevés extra szűz olívaolajjal.
Termelői információ
Szakértelem és munka iránt szenvedély jellemzi a HúsSzabóság henteseit. Termékeiket a többéves tapasztalatnak köszönhetően úgy válogatták össze, hogy közöttük mindenki megtalálja a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő húsokat. Hisznek a minőségben, így mindenből – legyen az marha-, sertés-, baromfihús vagy füstölt áru – kizárólag prémium termékeket kínálnak, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos tájáról érkeznek kínálatukba, és most már a mi polcainkra is.
Tárolás
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen, 2 és 5 °C között tároljuk! A vákuumcsomagolás megbontása után azonnal használja fel a terméket!
Forgalmazó
Ignátz Húskereskedelmi Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
marha |
Tápérték: 100 g
Energia | 754 kJ/180 kCal |
Zsír | 10 g |
amelyből telített zsírsavak | 3 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 20 g |
Só | 0.08 g |
Élelmi rost | g |