HúsSzabóság

HúsSzabóság Uruguay Rib-eye

kb. 310 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

kb

 9 369 Ft 29 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Uruguay,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

HúsSzabóság Uruguay Rib-eye

A Ribeye a világ egyik legnépszerűbb steak fajtája. Intenzív marhaíz jellemzi. Textúrája hihetetlen gyengéd, íze pedig az egyik legintenzívebb steak élményt biztosítja.

Felhasználási információk

A nyers húst a többi élelmiszertől elkülönítve kell tárolni és feldolgozni! A termék hőkezelést igényel, nyersen nem alkalmas emberi fogyasztásra!

Felhasználási javaslat: Mesébe illő rib-eye steak

Hozzávalók 2 főre

  • 600 g HúsSzabóság rib-eye steak
  • 4 szál friss rozmaring
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 350 gramm vegyes gomba
  • 600 gramm jó minőségű fehérbab

Elkészítés

  1. Helyezzen egy nagy, tapadásmentes serpenyőt közepesen magas hőfokon a tűzhelyre.
  2. Dörzsölje be az egész steaket egy csipetnyi tengeri sóval és fekete borssal, majd összességében 10 percig pirítsa minden oldalát. Így kívülről jó szín érhető el, de a közepén közepesen véres marad a hús. Amennyiben véresebben szereti a húst, a sütési idő csökkenthető.
  3. Közben a rozmaringleveleket csípje le a szárakról, a fokhagymát hámozza meg és szeletelje finomra, a nagyobb gombákat pedig tépkedje össze.
  4. Amikor a steak kész, szedje egy tányérra, és takarja le alufóliával, pihentesse.
  5. Vegye a hőt a serpenyő alatt közepesre, és 30 másodpercig pirítsa a rozmaringot, míg az ropogós nem lesz. Majd adja hozzá a fokhagymát és a gombát, és főzze 8 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz. Keverje meg gyakran.
  6. Helyezze a steaket a gombák tetejére, és öntse fel a lével. Szeletelje fel, és tálalja ízlés szerint kevés extra szűz olívaolajjal.

Termelői információ

Szakértelem és munka iránt szenvedély jellemzi a HúsSzabóság henteseit. Termékeiket a többéves tapasztalatnak köszönhetően úgy válogatták össze, hogy közöttük mindenki megtalálja a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő húsokat. Hisznek a minőségben, így mindenből – legyen az marha-, sertés-, baromfihús vagy füstölt áru – kizárólag prémium termékeket kínálnak, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos tájáról érkeznek kínálatukba, és most már a mi polcainkra is.

Tárolás

Fénytől védett, száraz, hűvös helyen, 2 és 5 °C között tároljuk! A vákuumcsomagolás megbontása után azonnal használja fel a terméket!

Forgalmazó

Ignátz Húskereskedelmi Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

Összetevők

marha

Tápérték: 100 g

Energia754 kJ/180 kCal
Zsír10 g
amelyből telített zsírsavak3 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje20 g
0.08 g
Élelmi rost g