Bona Vita Granola ropogós müzli - mogyoró, mandula

500 g
 2 190 Ft 4 380 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

Bona Vita Granola ropogós müzli - mogyoró, mandula

Nem is indulhatna jobban a reggel, mint a Bona Vita mogyorós, mandulás müzlijével! Mogyoró és mandula ínycsiklandó kombinációja reggeli fogyasztásra!

Használat

Fogyasztásra kész.

*A kép illusztráció.

Termelői információ

A BONAVITA, spol. s r.o. 1991-ben indult, amikor a jelenlegi tulajdonosok családi vállakozásként megalapították. A BONAVITA vezető cseh élelmiszeripari vállalat, amely egészséges ételeket és termékeket gyárt és értékesít, melyek segítenek az embereknek a megfelelő táplálkozás fenntartásában. A „bona vita” kifejezés latin eredetű, jelentése: „jó élet”. A „jó élet” filozófiája kulcsfontosságú termékek fejlesztésében.

A BONAVITA portfóliója széles termékkínálattal rendelkezik, beleértve a reggeli gabonapelyheket, müzlit, zablisztet, gabonaféléket, dióféléket, gabona italokat, sült és puffasztott termékeket, pattogatott kukoricát, tésztákat.

A BONAVITA legfontosabb értékei a termékek minősége és a vevői elégedettség. Ezért folyamatosan  modernizálja gyártóüzemét modernizálását, célja a gyártás minőségének javítása.

Tárolás

Száraz, hűvös, sötét helyen tárolandó.

Forgalmazó

Del Pierre CE Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 106.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.