Johnnie Walker Black label díszdobozban Johnnie Double black mini és Johnnie Gold minivel

0,8 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 13 290 Ft 16 613 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Skócia,

Johnnie Walker Black Label skót whisky + Johnnie Walker Double Black 0,05l + Gold Label 0,05l

A Johnnie Walker Black Labelt egy 0,05l-es Double Black és 0,05l-es Gold Label Reserve whiskyvel az ünnepi ajánlatunk részeként kínáljuk mindazoknak, akik nem csak a füstös, hanem a gazdag, mézes jellegű ízjegyekért is rajonganak. A háromféle whisky a 2021-es karácsonyi évben új külsejű díszdobozba lett csomagolva, amely garantáltan a legstílusosabb ajándék lesz a karácsonyfa alatt.

Johnnie Walker Black Label egy olyan gazdag, lágy skót whisky, amely 29 különböző főzde házasítatlan maláta- és gabonawhiskyjeit elegyítve, 12 hordóban eltöltött év után éri el élénk, testes ízét. Végeredményként füstköpönyegbe burkolózó édes, gyümölcsös, fűszeres, vaníliás zamatok harmonizáló ízjegyei várnak.

A Johnnie Walker Double Black égetett tölgyfahordókban érlelt whiskyk és a Skócia nyugati partjáról származó, gondosan válogatott társaik elegyítéséből létrejött, természetesen füstös ízű whisky, amely magában hordozza a Johnnie Walker Black Label jellegzetességeit, miközben testes, intenzív újdonságként felülmúlhatatlan, egyedi whiskyélményt nyújt.

A Johnnie Walker Gold Label Reserve egy élénk, stílusosan kevert skót whisky, amely az édeskés, mézes jellegű whiskyk elegyítésével éri el a minden cseppjében élvezhető élénk zamatú, gazdag rétegeket. A Johnnie Walker Gold Label Reserve gazdag ízvilága igazán különleges élményt csempész bármilyen ünnepi alkalom pillanataiba.

Felhasználási javaslat

Tisztán jéggel vagy kevés vízzel fogyasztandó, így felszabadulnak a hosszú évek során “bezáródott” illat- és íz anyagok.

Termelői információ

A világ legkeresettebb deluxe skót whiskyje. Több mint 40-féle összetevőjének mindegyike legalább 12 éves érlelésű, amitől az ital rendkívül komplex, testes, mégis lágy. Fő alkotóeleme, az ital szíve a 12 éves érlelésű felföldi maláta whisky, a Cardhu. Színe aranyba hajlóan narancsos, ízének mélysége van, amelyben felfedezhető a citrus-olajok és a mazsola aromája. Tisztán vagy kevés vízzel fogyasztandó - így felszabadulnak a hosszú évek során bezáródott illat- és ízanyagok - az ital kinyílik. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Zwack Unicum Nyrt.
1095 Budapest, Soroksári út 26.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.