Vivino szolgáltatás értékelése

Juhász

Juhász Rosé Gyöngyöző bor

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 499 Ft 1 999 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.

Juhász Rosé Gyöngyöző bor

A hazai rozé kínálat állócsillaga, a megbízhatóság szinonimája, amely évről-évre növeli rajongóinak számát. Ezúttal is frissítő, részletgazdag, minden porcikájában csupa gyümölcs gyöngyöző rozé málnás illat- és ízvilággal. Baráti borozások, szabadtéri programok, kerti partik, piknikek nélkülözhetetlen kelléke.

Termelői információ

A 2021-ben 25 éves fennállását ünneplő borászatot Juhász Attila és testvére alapították 1996-ban. A családi borászat története egy pici, nagyjából másfél hektáros kertgazdaságból indult. Az első nagy ugrás a borászat életében 2002-ben volt, amikor közel 10 hektár új telepítésű terület fordult termőre, köztük olyan kiemelkedő dűlők is, mint a Paptag, valamint megépült a korszerű feldolgozó az egri Kőlyuktetőn található pincében.

2010 szintén kiemelkedő fontosságú év volt, ekkor jelent meg a piacon a Juhász Rosé, ami országos népszerűséget hozott a borászat számára. 2018-ban a borászat és a borok készítésének vezetését is átvette a második generáció Juhász Ádám személyében. Ugyanebben az évben adták át a pincészet új borászati központját is, amely az ország egyik legkorszerűbb technológiájával rendelkezik.

Ma már közel 350 hektár szőlő gyümölcséből készülnek a Juhász Testvérek borai, melyek magas minőségükről, tiszta gyümölcsösségükről és összetéveszthetetlen fajtajellegükről ismerhetőek fel. Számos hazai és nemzetközi borverseny díjaival büszkélkedhetnek.

Tárolás

5-16°C hőmérsékletű helyen tárolandó.

Forgalmazó

Juhászvin Kft
3394 Egerszalók
Széchenyi út 79


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

bor

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g

Allergének

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.