
Barilla
Barilla Capellini
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A Capellini Olaszország észak-közép régiójából származó ősi tésztaféle. Mivel a kézi elkészítés komoly szakértelmet igényelt, ezért a magasfokú kifinomultság szimbólumává vált.
Termékinformáció
A Barilla Capellini tésztában a hagyomány ma is tovább él. Olyan hosszú és vékony formátum ez, amely minden receptnél meglepetést okoz. A törékenység csupán látszat: belső szerkezete érintetlen marad a legforróbb levessel történő találkozás esetén is, míg a szósszal készülő receptek azok, melyekben a legjobban érvényesül, kiemelve a hozzávalók minden ízét. Nem tartalmaz hozzáadott sót
Felhasználási javaslat
Párosítsd lágy hozzávalókkal, melyek nem nehezítik el. Ideális nagyon egyszerű szószokkal, amelyek friss paradicsommal, olajjal és bazsalikommal készülnek.
Termelői információ
A Barilla már 1877-től készít tésztát durumlisztből, különös figyelmet szentelve minden egyes részletre. 1877-ben alapított cég mára olyan nemzetközi csoport lett, amely több mint 100 országba exportálja a termékeit. Világszerte vezető szerepet képvisel a tészták piacán, Európában első helyen van a tésztaszószok kategóriájában, Olaszországban pedig piacvezető a pékáru termékek kategóriában.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Latinum Zrt.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 11.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
durumbúza dara |
Ivóvíz |
Tápérték: 100 g
Energia | 1521 kJ/359 kCal |
Zsír | 2 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
Szénhidrát | 70.9 g |
amelyből cukor | 3.5 g |
Fehérje | 12.8 g |
Só | 0.013 g |
Élelmi rost | 3 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Tojás |
Szójabab |