Mix & Match

Old Spice

Old Spice Whitewater Deo Spray

150 ml
1 999 Ft 13 327 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Old Spice Whitewater Deo Spray

Gyakran elhangzik, hogy a Földön megtalálható elemek közül a víz a legmeghatározóbb. Bármilyen sokan is vallják magukénak ezt a gondolatot, tévednek: hiszen a víz nem elem, és korántsem olyan erős, mint a 235-ös uránizotóp. A tudósok azonban egyetértenek abban, hogy az Old Spice Whitewater illata meglehetősen friss. Legalábbis azok, akik tudják, mi fán terem a jó illat. Az Old Spice dezodor segít megszüntetni a test- és hónaljszagot. Kapj fel hát egy Old Spice dezodort és bizonyítsd be újra, hogy ez a frissítő illat a hiányzó láncszem a férfiasság evolúciójában!

  • Az Old Spice fantasztikus illata olyannyira felejthetetlenné tesz, hogy gyakorlatilag te leszel az univerzum középpontja
  • Az Old Spice dezodor olyan, mint egy erőtér, amely meggátolja a sárga- vagy fehér foltok behatolását
  • Az Old Spice dezodor illata egész nap elkísér, hiszen a tested is egész nap a tiéd - általában
  • Az elillanásnak ellenálló technológiával, hogy férfias illatod újra meg újra érezhető legyen

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. A tartály nyomás alatt áll. Közvetlen napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Ne lyukaszd ki vagy égesd el még felhasználás után sem. Nyílt lángra vagy izzó anyagra permetezni tilos. Hőtől / szikrától / nyílt lángtól / forró felületektől tartsd távol - közelében tilos a dohányzás. Gyermekektől elzárva tartandó. Jól szellőző helyiségben használható. Tilos szándékosan belélegezni. Kizárólag rendeltetésszerű használatra. Ne használd irritált vagy sérült bőrfelületen. Ne használja tovább, ha bőrirritáció alakul ki. Kerülni kell a szembe jutást. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Tartalmaz: Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalool, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate . Allergiás reakciót válthat ki. Kérjük az edényt helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

alcohol denatured
butane
isobutane
propane
parfum
methyl cyclodextrin
aqua
limonene
linalool
hexyl cinnamal
citronellol
geraniol
benzyl salicylate
alpha-isomethyl ionone
citral
eugenol
cinnamal