
Kotányi
Kotányi Mézes-mustáros csirke fűszerkeverék
30 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Mézes-mustáros csirke fűszerkeverék
Ha harmonikusan édes-csípős, mézes-mustáros, aranybarna, omlós csirkehúsra vágysz, elég a Kotányi Mézes-mustáros csirke fűszerkeveréket használnod. Minden benne van, amitől a csirkehús mennyeien finom lesz.
Termékinformáció
A Kotányi Mézes-mustáros csirke fűszerkeveréke mustár és méz kiegyensúlyozott párosításából született, ez teszi igazán kedveltté. Nagyszerűen passzol csirkehúshoz vagy más fehér húsokhoz.
Felhasználási javaslat
Forgass meg szárnyasokat, sertéshúst vagy akár halat is ebben az édeskés és karakteres száraz keverékben.
Csirkemell mézes-mustáros panírban steak burgonyával 2 fő részére:
- 2 egész, bőrös csirkemellfilé
- 1 EK Kotányi Mézes-mustáros csirke fűszerkeverék
- 2 EK vaj
- 1 EK méz
- 1 EK mustár
- 2 EK zsemlemorzsa
- fagyasztott, félkész steak burgonya
Elkészítés:
- A csirkemellet a Kotányi Mézes-mustáros csirke fűszerkeverékkel bedörzsöljük. A mézet a mustárral összekeverjük, ezzel is bekenjük a csirkemellet és állni hagyjuk.
- A csirkemellet egy tepsibe helyezzük, megszórjuk zsemlemorzsával, vajdarabkákat teszünk rá és 190 fokon lassan ropogósra sütjük.
- A steak burgonyát készre sütjük és együtt tálaljuk.
Tipp: Édes-savanyú mártást kínálhatunk hozzá.
Termelői információ
Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.
Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.
„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"
Erwin Kotányi
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Forgalmazó
Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
jódozott étkezési só |
Étkezési só |
kálium-jodid |
Cukor |
Mustármag |
Fokhagyma |
mézpor |
glükózszirup |
Méz szárazanyag |
fruktóz |
Paprika |
Gyömbér |
cayennebors |
citrompor |
Maltodextrin |
Citromlé |
Repceolaj |
Tápérték: 100 g
Energia | 1094 kJ/261 kCal |
Zsír | 6.4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.6 g |
Szénhidrát | 41 g |
amelyből cukor | 31 g |
Fehérje | 7 g |
Só | 35.9 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Mustár |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Zeller |
Szezámmag |