• Kedves Kiflis! Ne állj sorba a benzinkútnál se, mi ingyen visszük a rendelésedet 18 000Ft felett a hétvégén is! Augusztus 20-án zárva leszünk, de 08.21-én 07:00-től újra szállítunk.

Pampers Pants Harmonie Bugyipelenka 4-es méret (9-15kg)

24 db
4 999 Ft 208 Ft/db
Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 3 149 Ft
Származási ország: Németország,

Gyengéd bőrvédelem. Növényi eredetű összetevőkkel. A Pampers Harmonie bugyipelenka puha növényi eredetű alapanyagokból készül, bőrgyógyászatilag tesztelt és kíméletes a kisbabák bőréhez. Nem tartalmaz illatanyagot, bőrápolót, sem az EU 26-os listáján szereplő bármely allergént, és a Pampers 12 órán át tartó, megbízható szárazságát nyújtja, mely minden szülő számára megnyugtató. A körkörös, rugalmas derékgumírozásának köszönhetően könnyen cserélhető, még akkor is, ha kisbabád folyamatosan izeg-mozog. Vidám mintákkal díszített, és praktikus Pampers nedvességjelző csík található rajta: a kis csöppség biztosan imádni fogja. A bugyipelenka megbízható forrásból származó cellulóz felhasználásával készül, és a világ egyik legigényesebb, Standard 100 by Oeko-Tex tanúsítványával rendelkezik. Többet szeretnél megtudni a Pampers által felhasznált alapanyagokról? Látogass el a pampers.hu oldalra.

  • A Pampers Harmonie bugyipelenka bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Növényi eredetű puha alapanyagokból készül
  • Nem tartalmaz bőrápolót, illatanyagot, sem az EU 26-os listáján szereplő bármely allergént
  • Akár 12 órán át tartó Pampers szárazság
  • Körkörös, rugalmas derékgumírozás a könnyű pelenkacsere érdekében
  • Megbízható forrásból származó cellulóz

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.