Pampers Harmonie nadrágpelenka 3-as méret (6-10kg)

31 db
 4 999 Ft 
4 999 Ft161 Ft/db
Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 3 999 Ft
Származási ország: Németország,

Gyengéd bőrvédelem. Növényi eredetű összetevőkkel. A Pampers Harmonie bugyipelenka prémium minőségű pamut, puha növényi eredetű rostok és egyéb, gondosan válogatott alapanyagok felhasználásával készül. Bőrgyógyászatilag tesztelt, és kíméletes a kisbabák bőréhez. Nem tartalmaz illatanyagot, bőrápolót, sem az EU 26-os listáján szereplő bármely allergént, és a Pampers 12 órán át tartó, megbízható szárazságát nyújtja, mely minden szülő számára megnyugtató. Vidám mintákkal díszített, és praktikus Pampers nedvességjelző csík található rajta: a kis csöppség biztosan imádni fogja. A Pampers Harmonie bugyipelenka megbízható forrásból származó cellulóz felhasználásával készül, és a világ egyik legigényesebb, Standard 100 by Oeko-Tex tanúsítványával rendelkezik. Többet szeretnél tudni a Pampers által felhasznált alapanyagokról? Látogass el a pampers.hu oldalra.

  • A Pampers Harmonie pelenkák bőrgyógyászatilag teszteltek
  • Prémium minőségű pamut és puha növényi eredetű rostokból készül
  • Nem tartalmaz bőrápolót, illatanyagot, sem az EU 26-os listáján szereplő bármely allergént
  • Akár 12 órán át tartó Pampers szárazság
  • Megbízható forrásból származó cellulóz
  • Standard 100 by Oeko-Tex tanúsítvány

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.