
Alnavit
Alnavit BIO gluténmentes spaghetti kukoricalisztből és rizslisztből
500 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnavit BIO gluténmentes spaghetti kukoricalisztből és rizslisztből
Az Alnavit kukoricalisztből és rizslisztből készült spagettije gluténmentes alternatívája ennek az olasz klasszikusnak.

Termékinformáció
- Bio
- Gluténmentes
- Laktózmentes
- Vegán
Használati útmutató
Forralj fel egy liter vizet 100 g tésztához. Adj hozzá 1 teáskanál sót. Időnként keverd meg és főzd 8-10 percig.

Termelői információ
Az Alnavit 1984-ben alapult az Alnatura leányvállalataként. A társaság elsősorban bio termékeket állít elő, minden általuk felhasznált összetevő biogazdálkodásból származik. Sok Alnatura termék olyan biogazdálgodással foglalkozó szervezet pecsétjét viseli, mint a Bioland, a Demeter vagy a Naturland. Irányelveik átfogóbbak és szigorúbbak, mint a törvényi előírások. Ezen kívül glutén- és laktózmentes termékeket, valamint nem gyümölcskoncentrátumból előállított gyümölcsleveket kínálnak.
Az Alnavit neve garancia a magas minőségre. Termékeiket a nyersanyagok kíméletes feldolgozásával és környezetkímélően készítik el. Ráadásul ezeknek a termékeknek a megvásárlásával az ökológiai gazdálkodást és az állatok jólétét támogatod.

Tárolás
Szárazon, napfénytől védve tárolandó.
Forgalmazó
Alnavit GmbH
D-64295 Darmstadt
Mahatma-Gandhi-Straße 7
Németország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Kukoricaliszt | 50 % |
| Rizsliszt | 50 % |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1510 kJ/356 kCal |
| Zsír | 2.3 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.8 g |
| Szénhidrát | 76 g |
| amelyből cukor | 0.5 g |
| Fehérje | 6.8 g |
| Só | 0.01 g |
| Élelmi rost | 2.2 g |