

Mesterszakács Manufaktúra
Mesterszakács Manufaktúra Mézes-vörösborban pácolt sertésszűz sous vide
kb. 0,59 kgkb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
4964 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Mesterszakács Manufaktúra Mézes-vörösborban pácolt sertésszűz sous vide
Mézzel, vörösborral, kakukkfűvel, balzsammal beforralt pácban érlelt egész sertés szűz. Ízvilága kellemesen édeskés.
Elkészítési javaslat
A tasakot 5 percre beletesszük kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), azután egy felforrósított serpenyőbe, minimális olajon egy finom kérget sütünk körbe a szűzre. Ezután a szűzérmét tányérra helyezzük, a serpenyőbe öntjük a zacskóból a mézes- vörösboros pácot és addig hevítjük, amíg besűrűsödik, ezután rálocsoljuk a kitálalt húsra.

Termelői információ
Gál Zsolt mesterszakács elismert szakmai múltjára és tapasztalataira alapozva élelmiszer készítő manufaktúrába fogott. Munkáját szakmai alázat és innovatív kreatívitás jellemzi. Tudjuk, hogy a jó szakember hiánya vagy a műszaki háttér elégtelensége igen nagy probléma az egyenletes színvonal megtartására. A Mesterszakács Manufaktúra célja a szállodák, éttermek, street food-ok és party szervízek sztenderd magas minőségű ellátása, illetve a színvonalas vendéglátás támogatása.
Tárolás
0-5°C fok közötti hőmérsékleten, hűtőben tárolandó.
Forgalmazó
Rosd Gasztro Sziget Élelmiszer Gyártó Szociális Szövetkezet
8156 Kisláng
Petőfi utca 83.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.Összetevők
| Pecsenye kacsacomb | 80.2 % |
| kacsazsír | 5.6 % |
| narancs | 4 % |
| Birsalma | 2.8 % |
| Sertészsír | 2.4 % |
| aszalt szilva | 2 % |
| aszalt szilva | |
| Napraforgó olaj | |
| Tartósítószer: kálium-szorbát | |
| Étkezési só | |
| Narancspaszta | |
| víz | |
| Glükóz szirup | |
| Természetes narancsolaj | |
| E422 - Glicerin | |
| Sűrítőanyag: xantángumi | |
| Tartósítószer: kálium-szorbát | |
| Étkezési sav: citromsav | |
| Fűszerek |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1071.1 kJ/256 kCal |
| Zsír | 17.2 g |
| amelyből telített zsírsavak | 5.2 g |
| Szénhidrát | 3 g |
| amelyből cukor | 1 g |
| Fehérje | 22 g |
| Só | 1.4 g |
| Élelmi rost | 1 g |