Sangria félédes vörös ízesített boralapú ital

1 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 899 Ft 899 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Leírás

Sangria félédes vörös ízesített boralapú ital 7,5% alkoholtartalommal.

Termelői információ

A minőség igazi érték - ez a Szikrai Borászat filozófiája.

A borászat a Duna-Tisza közén helyezkedik el. A szőlőtermesztésnek ezen a tájon ezeréves múltja van.1950-ben alakult meg a társaság jogelődje. A Szikrai Borászati Kft. 1990. január 1. óta működik ezeken az alapokon, és a jelenlegi formában. A cég teljesen magyar tulajdonban áll a több mint 60 éves fennállása óta. 

A vállalkozás profilja kezdetben a szőlőfeldolgozás és a borászat volt. Minőségi és asztali boraik mellett foglalkoznak vermut és pezsgő-gyártással is. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör.

A társaság a termékek kiváló minőségének biztosítása érdekében rendelkezik mind a hazai, mind a nemzetközi minőségirányítási követelményeknek megfelelő tanúsítványokkal.

Tárolás

Fedett, száraz, hűvös, napfénytől és fagytól védett helyen. Felbontás után hűtőben tárolva, 3 napon belül kérünk, fogyaszd el.

Forgalmazó

Szikrai Borászati Kft.
6032 Nyárlőrinc
Fő u. 3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.