Mastergood

GMO mentes friss zsigerelt csirke belsőség nélkül

kb. 1,86 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

kb

 3 430 Ft 1 849 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

GMO mentes  friss zsigerelt csirke belsőség nélkül

Friss zsigerelt csirke belsőség nélkül, zsugortasakos csomagolásban. A hús GMO mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik.

A zsigerelt csirke belsőség nélkül általában a csirke testének a belsőségek nélküli részét jelenti, beleértve a szívét, máját és nyakát is. Ezt a terméket általában bőr nélkül és belsőségek nélkül értékesítik, így kizárólag a csirke húsa található benne.

A zsigerelt csirke belsőség nélkül rendkívül sokoldalúan felhasználható a konyhában. Például sütéshez, pácoláshoz, főzéshez, vagy grillezéshez is használható. Gazdag fehérjeforrás, és általában alacsonyabb zsírtartalommal rendelkezik, ami különösen vonzó lehet azok számára, akik egészséges étrendet követnek.

Fontos megjegyezni, hogy a zsigerelt csirke belsőség nélkülnek megfelelő hőkezelésen kell átesnie a biztonságos fogyasztás érdekében. Ügyelni kell arra, hogy megfelelően tárolják, hogy elkerüljék a romlást és a káros baktériumok elszaporodását

Felhasználás

Fogyasztás előtt kérjük jól átsütni/ főzni.

GMO mentes magyar csirke

Az emberek egyre tudatosabbá válnak az étkezési szokásaikban, és egyre többen preferálják a természetesebb, kevésbé feldolgozott élelmiszereket. A GMO-mentes termelési módszerek gyakran kevésbé intenzívek lehetnek, és kevesebb vegyszert vagy műtrágyát igényelnek, ami hozzájárulhat a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz is. A Master Good saját márkaként hozta forgalomba a GMO mentes magyar csirke termékcsaládot.

Minőség és Biztonság

A Master Good kiemelt figyelmet fordít a termékeik minőségére és biztonságára. Modern technológiákat alkalmaznak a termelés során, és szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy biztosítsák a fogyasztók számára a magas minőségű és biztonságos élelmiszereket. Elkötelezettek az élelmiszerbiztonság és a környezetvédelem iránt, és folyamatosan fejlesztik gyártási folyamataikat annak érdekében, hogy minimalizálják a környezeti hatásokat.

Termelői információ

A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van. A család 114 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt.

 

Az általuk képviselt szakma iránti elkötelezettség generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered. A Master Good nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is jelen van. Export tevékenységeik révén termékeiket számos európai országba, valamint más kontinensekre is exportálják. A cég folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek és az aktuális piaci trendeknek. Az innováció fontos szerepet játszik a vállalat növekedésében és versenyképességében.

Tárolás

-2 °C és + 4 °C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Master Good Kft.
4600 Kisvárda, Ipari út 9.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Csirke100 %

Tápérték: 100 g

Energia649 kJ/155 kCal
Zsír8.85 g
amelyből telített zsírsavak2.55 g
Szénhidrát0.1 g
amelyből cukor0.05 g
Fehérje18.8 g
0.15 g
Élelmi rost g