• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

-10 %

Maroni Bio Gesztenyepüré

200 g
Kedvezmény vége: 2023. 04. 08.
 1 000 Ft 
1 119 Ft5 000 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

A Maroni Bio Gesztenyepüré alapanyaga ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásokból származik. Aroma felhasználása nélkül, biocukor hozzáadásával készül.

Tökéletes kiegészítője lehet az egészségtudatos étrendnek, garantáltan bio termékkel kényeztetheti gyermekét és családját. A Maroni Bio Gesztenyepüré minőségét folyamatosan ellenőrzi a Biokontroll Hungária Kht. A termék 2006-ban elnyerte a Foodapest Újdonság díját, valamint a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.

Termékinformáció

A Maroni Fehérarany Gesztenyepüré a Magyar Táplálékallergia és Tápláléktolerancia Adatbankban regisztrált termék. Táplálékallergiában, illetve táplálék összetevővel szembeni érzékenységben szenvedők is biztonsággal fogyaszthatják, mert allergiát kiváltó komponensektől garantáltan mentes.

Használat

Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!

A márkáról

A Prima Maroni Kft. tulajdonosa több mint 25 éves cukrászati szakértelmével és szakmai tapasztalatával a magyar gesztenyepiac meghatározó szereplője. Célja, hogy kiváló minőségű, innovatív és egészséges termékeket gyártson, illetve megismertesse a gesztenye pozitív táplálkozástani tulajdonságait és élvezeti értékét a fogyasztókkal. A Prima Maroni gyorsfagyasztott gesztenyepüré először 1998-ban nyerte el a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, azóta a Prima Maroni gesztenyecsalád minden terméke elnyerte ezt az elismerést. A vállalat 2012 óta minden évben elnyeri a Magyar Brands és Super Brands díjakat is, a Geszti Eszti termékcsalád pedig a a SIAL d'Or magyarországi fordulójában kategória győztes lett.

Tárolás

-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.

Forgalmazó

Prima Maroni Kft.
1211 Budapest, Déli-bekötő út 8.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.