
Vici
Surimi rákízű halrúd majonéz szósszal
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Surimi rákízű halrúd majonéz szósszal
Egyből fogyaszható halrudacska.
Felhasználási információ
Egyből fogyasztható.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
0 és + 4°C között
Alaszkai tőkehal:
- Faj tudományos neve: Theragra chalcogramma
Csendes-óceáni tőkehal:
- Faj tudományos neve: Gadus macrocephalus
Surimi rúd tápérték 100 g termékben:
- Energia 479 kJ/114 kCal
- Zsír 3.2 g
- amelyből telített zsírsavak 0.3 g
- Szénhidrát 13.7 g
- amelyből cukor 4 g
- Fehérje 7.5 g
- Só 1.3 g
Majonézes szósz tápérték 100 g termékben:
- Energia 1518 kJ/392 kCal
- Zsír 40 g
- amelyből telített zsírsavak 4.5 g
- Szénhidrát 7.5 g
- amelyből cukor 3.8 g
- Fehérje 0.7 g
- Só 1.5 g
Forgalmazó
PLUNGĖS KOOPERATINĖ PREKYBA
90112, Plunge, Birutes street 50, Litvánia
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Surimi halrúd | |
| surimi | 41 % |
| Alaszkai tőkehal és/vagy csendes óceáni tőkehal (halak) | |
| Cukor | |
| víz | |
| Keményítő | |
| Repceolaj | |
| Módosított keményítő | |
| aromaanyagok | |
| Só | |
| Szójafehérje | |
| Cukor | |
| Káliumsó | |
| Színezék | |
| Paprika kivonat | |
| Szósz | |
| víz | |
| Repceolaj | 40 % |
| Cukor | |
| sűrítőanyagok | |
| Módosított keményítő | |
| Só | |
| tojássárgájapor | |
| savanyúságot szabályozó anyagok | |
| E260 - Ecetsav | |
| E330 - Citromsav | |
| Stabilizátorok | |
| E412 - Guar-gumi | |
| E401 - Nátrium-alginát | |
| fokhagyma granulátum | 0.3 % |
| Kapor | 0.2 % |
| tartósítószerek | |
| Kálium-szobrát | |
| E211 - Nátrium-benzoát | |
| Ízfokozó | |
| E621 - Mononátrium-glutamát | |
| Fehérbors | |
| Mustár | |
| Aroma | |
| Színezék | |
| E160a - Karotinek | |
| Összes megjelenítése |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Rákfélék |
| Tojás |
| Szójabab |
| Mustár |