Schär

Schär Gluténmentes fagyasztott levelestészta

250 g
 2 999 Ft 11 996 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

A termék glutén és búzamentes összetevőkből készült Lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Sütőpapírt tartalmaz

Termelői információ

Európa kedvenc gluténmentes márkája egy dél-tiroli városban, Merano-ban született, egy kicsi drogériában. Maga a Schär márka 1922-ben látta meg a napvilágot, és a kezdetekben gluténmentes csecsemőtápszerekből állt a választék, amiket Innsbruck főorvosa, Dr. Anton Schär fejlesztett ki. Fia, Ulrich Ladurner 23 évesen átvette a szüleitől a drogéria vezetését, és mivel nagyon érdekelték a gluténmentes termékek, hozzáadta őket az üzlet kínálatához. Ez afféle forradalom volt a gluténérzékenyek számára: ahogy nőtt a gluténmentes termékek választéka, egyre inkább javulhatott az életminőségük is. A

Schär a mai napig tudja biztosítani a legnépszerűbb ételek gluténmentes változatát. Ízben, illatban, kinézetben, és állagban szinte ugyanolyanok, és teljesen zökkenőmentesen beilleszthetők a napi rutinba. A Schär termékei között egészséges készételek is találhatók. Napjainkban a Schär a lehető legjobb partner egy gluténmentes diéta és életmód fenntartásában!

Használat

Fogyasztás előtt olvassza ki a terméket szobahőmérsékleten 3 óra alatt vagy mikrohullámú sütőben 160 W-on 5 perc alatt. Ideális édes vagy sós sütemények készítéséhez.

Tárolás

A termék a gyártástól számított 12 hónapig eltartható -18°C-on. Felengedés után 24 órán belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Asix Distribution Kft.
1095 Budapest
Soroksári út 160.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.