
Classic
Classic Füstölt natúr makrélafilé
100 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Classic Füstölt natúr makrélafilé
A jó minőségű makréla titka a füstölésre alkalmas, friss alapanyag, a gondosan megválasztott pácolási mód, valamint a bükkfaforgáccsal végzett melegfüstölési eljárás, ami a hal húsát átpárolja, porhanyóssá és ízletessé teszi. És természetesen mindezek mellett a 15 éves füstölési tapasztalat a Hering-Trade Kft. ászári füstölőüzemében.
A termék Omega-3 zsírsavakban gazdag. Az eikozapenténsav (EPA) és a dokozahexénsav (DHA) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
Omega-3 zsírsavak 100 g termékben: 5,89 g, ebből EPA: 1,47 h, DHA: 2,31 g.
Használat
Felnyitás után 20-30 percig szobahőmérsékleten pihentessük, majd azután azonnal fogyasztható.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
+2°C és +5°C között
Forgalmazó
Hering-Trade Kft.
2881 Ászár
Köztársaság u. 10.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Makrélafilé |
Étkezési só |
füst |
E211 - Nátrium-benzoát |
Tápérték: 100 g
Energia | 1129 kJ/272 kCal |
Zsír | 21 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.2 g |
Szénhidrát | 0.3 g |
amelyből cukor | 0.1 g |
Fehérje | 19.5 g |
Só | 1.8 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Hal |