

Kaiser
Kaiser Gourmet sonka szeletelt
100 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 10 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kaiser Gourmet sonka szeletelt, hőkezelt (védőgázas csomagolásban)
Kaiser Gourmet szeletelt sonka vákuumcsomagolásban.
- 70% hústartalom
- Gluténmentes
- Szójamentes
Elkészítési javaslat
Közvetlen fogyasztásra alkalmas.
Termelői információ
Már a császár is élvezettel fogyasztotta a magyar ételeket, ízlelte a szalámi minden egyes falatját. A KAISER termékek karakterét is a speciális hozzávalók és a hagyományok tisztelete jellemzi: igazi magyar fűszerekkel és mesterségbeli szakértelemmel készülnek.
Bármelyik KAISER terméket választod, a szádban érezni fogod a szétáradó ízek harmóniáját, és kiélvezhetsz minden pillanatot, akárcsak a császár. Mert egyedülállóan finom darabokat készítenek. Hagyományosan, szenvedéllyel.
Kaiser – Fenséges falatok a mindennapokra.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 0°C és +7°C között. Felbontás után hűtve tárolandó és 1 napon belül fogyassza el!
Gyártó
Mecom Group s.r.o.
Poľná 4, 066 01 Humenné Szlovákia
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Sertéscomb csont nélkül | 70 % |
| víz | |
| Pác só | |
| Étkezési só | |
| E250 - Nátrium-nitrit | |
| Stabilizátorok | |
| E450 - Difoszfátok | |
| E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok | |
| sűrítőanyagok | |
| E407 - Karragén | |
| E415 - Xantángumi | |
| sertés fehérje | |
| Antioxidáns | |
| E300 - L-aszkorbinsav | |
| Cukor | |
| Aroma |
Tápérték: 100 g
| Energia | 393 kJ/93 kCal |
| Zsír | 2.5 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.9 g |
| Szénhidrát | 2.2 g |
| amelyből cukor | 1.7 g |
| Fehérje | 15 g |
| Só | 1.7 g |
| Élelmi rost | g |