La Lorraine
Fánk baracklekvár ízesítéssel
50 gFRISSESSÉGI GARANCIA
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
La Lorraine fánk baracklekvár ízesítéssel.
A márkáról
A La Lorraine a fagyasztott pékáruk legnagyobb gyártója és forgalmazója szerte Európában. Nagy tapasztalattal rendelkezik mind a kiskereskedelmi mind a gasztronómiai partnerekkel való kereskedelemben. A La Lorraine célkitűzése, hogy fogyasztói teljes megelégedésére a legkiválóbb minőségű péksütemények széleskörű és egyedi választékát nyújtsa. A La Lorraine étlapján közel 200 féle kenyér és finompékáru található.
Fogyasztás
24 órán belül elfogyasztandó
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.A terméket visszafagyasztani tilos!
Forgalmazó
Speisekammer Kft.
8080 Bodmér, belterület 40/5. hrsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Búzaliszt | |
Ivóvíz | |
Lekvár | 10 % |
Cukor | |
Alma | 35 % |
Sárgabarack | 7 % |
Módosított keményítő | |
E330 - Citromsav | |
E440 - Pektinek | |
E160a(i) - Karotinok | |
Paprika emulzió | |
Aroma | |
Antioxidáns | |
E220 - Kén-dioxid | |
Pálmazsír | |
sütőipari keverék | |
tojáspor | |
Cukor | |
savópor | |
Emulgeálószer | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
E472e | |
Étkezési só | |
Búzaliszt | |
Stabilizátor | |
E466 - Karboximetil-cellulóz | |
E339 - Nátrium-foszfátok | |
búzamalátaliszt | |
Színezék | |
E160a - Karotinek | |
lisztkezelőszer | |
E300 - L-aszkorbinsav | |
Repceolaj | |
Élesztő | |
Aroma | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1978 kJ/473 kCal |
Zsír | 25 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.3 g |
Szénhidrát | 54 g |
amelyből cukor | 16 g |
Fehérje | 7.5 g |
Só | 0.8 g |
Élelmi rost | 1.8 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Tej |
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |
Szezámmag |