Baracklekvárral töltött fánk

50 g
129 Ft 2 580 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

Termékleírás

La Lorraine sárgabaracklekvárral töltött fánk.

Termelői információ

A La Lorraine Bakery Group 100%-ban belga tulajdonú családi vállalkozás, amely az európai malom- és sütőiparban tevékenykedik. A La Lorraine szenvedélye a sütés és ez a szenvedély 80 évvel ezelőtt kezdődött egy apró brüsszeli házi pékségben. Ez a szenvedély most is élénken lobog bennük, hiszen napjaink tudatos vásárlói egyre inkább a természetes ízeket keresik, amelyet a gyártó szeretne maradéktalanul átadni fogyasztóinknak.

Fogyasztás

24 órán belül elfogyasztandó, újrafagyasztani tilos!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

La Lorraine Bakery Group
U Kožovy hory 2748 272 01
Kladno Czech Republic


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 119 nap.

A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani. Friss termék.

Összetevők

Búzaliszt
Ivóvíz
Lekvár10 %
Cukor
Alma35 %
Sárgabarack7 %
Módosított keményítő
E330 - Citromsav
E440 - Pektinek
E160a(i) - Karotinok
Paprika emulzió
Aroma
Antioxidáns
E220 - Kén-dioxid
Pálmazsír
sütőipari keverék
tojáspor
Cukor
savópor
Emulgeálószer
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei
E472e
Étkezési só
Búzaliszt
Stabilizátor
E466 - Karboximetil-cellulóz
E339 - Nátrium-foszfátok
búzamalátaliszt
Színezék
E160a - Karotinek
lisztkezelőszer
E300 - L-aszkorbinsav
Repceolaj
Élesztő
Aroma
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia1978 kJ/473 kcal
Zsír25 g
amelyből telített zsírsavak1.3 g
Szénhidrát54 g
amelyből cukor16 g
Fehérje7.5 g
0.8 g
Élelmi rost1.8 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Tej
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.