NaTuri

NaTuri Válogatás Keksz

90 g
1 749 Ft 19 433 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Válogatás a legkedveltebb NaTuri mindenmentes, nyers vegán kekszekből.

A csomag tartalmaz a Sárgarépás, Hajdinás, Banános Vaníliás, Kakaós és Almás kekszekből ízelítőt. Nem tartalmaz lisztet, hozzáadott cukrot, tartósítószert, tojást sem, mégis finom, ropogós és laktató.

Egyedülálló termékeik 70-90% zöldség-gyümölcs tartalommal, kíméletes aszalással 40-42 fokon, különleges kézi formázással, egyedi receptek alapján, új, korszerű élelmiszerbiztonsági üzemükben készülnek.

Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes.

Termelői információ

A NaTuri egy családi manufaktúra, ahol prémium minőségű élő (nyers vegán) ételeket készítenek 2008 óta. Fontos számukra a természet, a növények, az állatok szeretete és kölcsönös tisztelete – azt vallják, hogy városi emberként is tehetünk magunkért, egymásért és a világért.

Számukra fontos, hogy mindig ugyanazt a prémium minőséget adják. Az aszalt termékek (élő kenyerek, kekszek, sós chipsek) kíméletes aszalással, saját receptek alapján, kézi formázással, a torták, sütemények gyümölcsökből, magvakból készülnek, sütés nélkül, így a glutén-, tej-, tojás- és cukormentes étrendbe is beilleszthetők.

Folyamatosan fejlesztik a recepteket, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagokból, az egymással harmonizáló ízekből, színekből, összetevőkből készüljenek az aszalványaik, süteményeik, fermentált zöldségeik.

Az ételek készítése számukra egy alkotási, teremtési folyamat, melynek végeredményeként csodák születnek. Harmónia és szépség, teljes összhangban. Új és korszerű élelmiszerbiztonsági üzemükben készül minden termékük pécsi csapatuk kezei alatt.

Élő, éltető táplálkozás, örömmel és szabadon.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

NaTuri Kft.

7633 Pécs, Hajnóczy út 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Alma
Sárgarépa
Banán
Kókuszreszelék
Dió
Gluténmentes zabpehely
Hajdina
Mandula
Datolya
Kakaó
Fahéj
Kardamom
Citrom
ribizli
Vanília
Kurkuma

Tápérték: 100 g

Energia1940 kJ/462 kCal
Zsír24 g
amelyből telített zsírsavak7.8 g
Szénhidrát29.7 g
amelyből cukor18.3 g
Fehérje8.5 g
0.01 g
Élelmi rost10.8 g

Allergének

Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.