Alce Nero

Alce Nero BIO Barna cukor

500 g
BIO
1 699 Ft 3 398 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Barna cukor

A barna cukor cukornádból készül, színe sötétebb, mint a fehércukoré, íze kicsit lágyabb, enyhén karamellás. Használhatod süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehércukrot adtunk volna.
A nádat a környezet és a biológiai sokféleség tiszteletben tartásával termesztik. Ezután kézzel dolgozzák fel, amikor érett, majd préselik, hogy egy borostyánsárga gyümölcslevet kapjanak, amely megkülönböztető karamellaromával növeli az édességet.

Termelői információ

Az Alce Nero mögött organikus földművesek és gazdák állnak, akik 1978 óta olyan ételeket állítanak elő, amelyek a termőföldet tisztelő gazdaságokból származnak. Több mint 1000 olaszországi és 10000 közép- és dél-amerikai családi vállakozással működnek együtt.

Az organikus gazdálkodással több mint 40 éve folgalkoznak, így gondoskodva a Föld és lakói közti egyensúlyról. Az egyensúly megtartása érdekében olyan ételek előállításával akartak fogalalkozni, melyek mindkettőnek megfelelnek. Termékeikhez csakis szintetikus anyagoktól mentes összetevőket használnak, összetevőik listája rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes.

Ízletes, egyszerű, mindennapi ételeket kínálnak, melyek az asztal köré ültetik a családot.

Tárolás

Száraz,hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

VitalPlus Trade Kft.
Budapest, Vámház krt. 7, 1093, Magyarország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ökológiai termesztésből származó barna nádcukor

Tápérték: 100 g

Energia1639 kJ/386 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát96 g
amelyből cukor94 g
Fehérje0.6 g
0.13 g
Élelmi rost0 g