Mix & Match

Swiffer

Swiffer nedves felmosókendő Citrus Fresh ilattal

20 db
4 199 Ft 210 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A MINDENNAPOK BAJNOKAI!
Rendelj bármilyen P&G terméket (Ariel, Lenor, Jar, H&S, Always, Gillette, Gillette Venus, Pampers, Oral-B, Old Spice, blend-a-med, blend-a dent, Discreet, Tampax, Naturella, Pantene, Aussie, Bear Fruits, Swiffer, Mr. Proper, Ambi Pur) 2024. július 1. és szeptember 30. között a https://www.kifli.hu/-n és támogassuk együtt a magyar paralimpikonok fizioterápiás kezeléseit, hogy mindig csúcsteljesítményt nyújthassanak! Az erő bennünk van, és amikor felfedezzüklegyőzhetetlenné válunk.
*További információ: www.everydayme.hu/parasport

Swiffer nedves felmosókendő

Ki mondta, hogy a Swiffer csak száraz takarításra való? A Swiffer nedves felmosókendő is tartalmaz intenzív szennyeződésoldó hatóanyagokat, melyek magukhoz vonzzák és belsejükbe zárják a piszkot a padlófelületekről. Tartsd tisztán a padlót, és gondoskodj a jó illatról egy különleges tisztítóoldattal, amely feloldja, magához vonzza és mélyen a kendő belsejébe zárja a legmakacsabb foltokat és szennyeződéseket is, így könnyen tisztává varázsolja otthonodnak járólapos vagy linóleumpadló felületeit. A legmakacsabb szennyeződések eltávolításához fordítsd meg a Sweeper fejét, a zöld súrolócsíkokkal pedig dörzsöld fel a foltokat. A lapos fejjel még azokat a helyeket is elérheted, amelyeket azelőtt más padlótisztítóval soha (a kanapé, az ágy, a hűtőszekrény és a mosogatógép alatt). Igen, a Swiffer Sweeper egy 2a2-ben takarítóeszköz: a száraz törlőkendő összegyűjti a port, a vizes felmosókendő pedig megtisztítja a járófelületeket. Fapadlón is biztonsággal használható. A Swiffer Sweeper nedves padlótörlő kendő kezeletlen, olajozott vagy viaszos fafelületek, porózus csempék vagy padlószőnyegek tisztítására nem alkalmas.

  • Gyors és egyszerű takarítás
  • 20 utántöltő nedves padlótörlő kendő (a Sweeper külön megvásárolható)
  • Az előnedvesített, tisztítószerrel dúsított felmosókendő összegyűjti és mélyen a belsejébe zárja a szennyeződéseket
  • Különleges, intenzív szennyeződésoldó hatóanyagaival magához vonzza és a belsejébe zárja a piszkot a padlófelületekről
  • A Swiffer fejét megfordítva, a súrolócsíkok segítségével dörzsöld fel a makacs foltokat
  • Citrus Fresh illattal
  • Ne használd vízre érzékeny, kezeletlen, olajozott, viaszos fapadlón, porózus csempén vagy szőnyegen

Használat

Kiválóan alkalmas vinil, kerámia és kezelt fapadlók tisztításához.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mosd ki bő vízzel. Használat után moss alaposan kezet. Methylchloroisothiazolinone/Methylisothiazolinone -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

tartósítószerek
methylchloroisothiazolinone
methylisothiazolinone
illatanyagok

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g