-13 %

Csengő

Csengő Füstöltsajtos sajtkrém

200 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

Termelői
Kedvezmény vége: 4. 2.
1 199 Ft  1 390 Ft
5 995 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Csengő lágy tejszínes sajtkrémet teljesértékű tejből és tejszínből készítik, családi recept alapján. Egyedi ízével, hófehér színével és hidegen is könnyen kenhetőségével meghódította a reggeliző asztalokat és szendvicseket. A füstöltsajtos ízűbe parenyica sajt ill. bükkfa füstje van keverve.  

Termelői információ

Csengő Manufaktúra Kft. családi vállalkozásként indult és működik még ma is. A család közel 40 éve foglalkozik tejelő szarvasmarha tartással és 10 éve tejfeldolgozással. Termékeik teljes értékű tejből, hagyományos módszerrel, adalék- és tartósítószermentesenkézzel készülnek. Elhivatottságuknak érzik a jó minőségű és magas beltartalmú táplálékok eljuttatását a családokhoz.

Minden termékük egyedi receptúra alapján készül a legnagyobb gondossággal és céljuk, hogy ebből a minőségből nem is engednek.

Ezek a készítmények tele vannak tápanyaggal, így igazán fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket juttathatunk szervezetünkbe, melyek természetes összetevőiknél fogva jobban hasznosulnak, így segítve annak normál, egészséges működését. A tej eredeti zsírtartalmának köszönhetően minden típusú termék ízében visszaköszön a tejszín krémes lágysága, ami egyedi zamatot is biztosít egyben.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-5°C  között.

Gyártó

Csengő Manufaktúra Kft. 
2039 Pusztazámor, Remeteség utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött tejszín
Teljes tej
vajkultúra
füstölt sajt

Tápérték: 100 g

Energia1346 kJ/320 kCal
Zsír31.2 g
amelyből telített zsírsavak20.3 g
Szénhidrát1.59 g
amelyből cukor3.35 g
Fehérje6.47 g
0.7 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.