Pásztói

Pásztói félfehér búzakenyérliszt (BL112)

1 kg
Termelői
949 Ft 949 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pásztói félbarna kenyérliszt (BL112)

A búzaliszt magasabb korpatartalommal rendelkezik, mint a sima kenyérliszt (BL80). Ez a Pásztói félbanra kenyérliszt ideális választás lehet akkor, ha a mindennapokban fogyasztott kenyerünket mi magunk szeretnénk elkészíteni.

Termelői információ

A pásztói Júlia Bio Malom egy 150 esztendős malom. A megőrzött technológia biztosítja hagyományos jellegét, mely ipartörténeti érték. Termékei magas minőségét a magyar bio termelők gabonáiból készült őrlemények adják. A fejlesztések a korszerű, hozzáadott értékek segítségével egészségmegőrző hatású termékeket eredményeznek.
A cég 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. A rengeteg munka, eltökéltség és fejlesztés eredményeként a kft. saját fejlesztésű és új technikai megoldásokat alkalmazó malmokkal is megjelent mind az export, mind a belföldi piacon.
Hagyományos módon (transzmissziós meghajtás) működtetett berendezéseken készülnek a minőségi élelmiszer alapanyagok. A régi idők hagyományai és a mai kor kívánalmai ötvöződnek az egészségmegőrzés számára készülő termékekben. A bio gabonákból előállított termékek felhasználásával saját fejlesztésű bio késztermékek is rendelkezésre állnak!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

BL 112-es liszt

Tápérték: 100 g

Energia1438 kJ/329 kCal
Zsír1 g
amelyből telített zsírsavak0.5 g
Szénhidrát67 g
amelyből cukor0.2 g
Fehérje11 g
0.01 g
Élelmi rost3.5 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.