Mendula

Mendula Fehércsokis mandulavaj eperrel

180 g
Termelői
2 990 Ft 16 611 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fehércsokis mandulavaj eperrel

Egy igazán különleges krém az igazán különleges alkalmakra. Amikor valami extrafinom és nem hétköznapi meglepivel varázsolnád el a szeretteidet, legyen az a kedvesed, az anyukád vagy egy nagyon kedves barátod. Az eper és a csoki párosa örök klasszikus, ezt az ízharmóniát pedig egy finom magvajban hozták ösze a Mendulánál. Így született meg a fehér csokis mandulavaj eperrel. Liofilizált eper, blansírozott mandulából készült krém és prémium fehér csokoládé. Pont olyan, mint egy eperrel és mandulával megszórt fehér csoki, csak jóval alacsonyabb cukortartalommal, és jóval több mandulával, azaz sokkal egészségesebb formában. 

Termékinformáció

Az olajos magok felhasználásának új dimenzióját nyitják meg a magkrémjeik. Minden termékük kiindulópontja a legjobb minőségű alapanyag, de ez a magkrémeknél kiemelten fontos - hiszen az olajos mag a legfőbb összetevő, azonnal érezhető lenne, ha nem a legfinomabb, legkiválóbb alapanyagot használnák fel. 

  • Reggelire: Szuper és egészséges reggeli gyerekeknek
  • Sokoldalúan felhasználható: Smoothie-ba, zabkásába,süteményekbe, kekszekbe, mártásokba, kenyérre kenve...
  • Pálmazsírmentes
  • Felhasználható paleo és hagyományos sütemények alapanyagaként – például torták, kekszek, péksütemények töltelékeként, zsiradék helyettesítésére (vaj, kókuszzsír helyett) –, kenyérre kenve, mártogatósnak, hús- vagy zöldséges ételek mártásaiba.

Termelői információ

Mi történik, ha egy jogász és egy közgazdász összeáll? Befektetési és jogi tanácsadó cég? Nem! A Mendula megalkotói ennél jobbat találtak ki. Kézzel fogható – és ehető – értéket szeretnének alkotni, ami instant boldogságot ad, a legjobb alapanyagokból, saját receptjeik alapján, a legnagyobb szeretettel és tudással készítve.

Családi vállalkozásukat 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy kizárólag prémium minőségű alapanyagokból készült különleges édes és sós aprósüteményeket, tortákat, pitéket valamint kizárólag hazai termelőktől vásárolt, kiváló minőségű olajos magokból – mandulából, dióból és törökmogyoróból – készített kézműves magvajakat állítsanak elő.

 

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Mandula83 %
fehércsokoládé15 %
Cukor
Kakaóvaj
zsíros tejpor
Szójalecitin
vaníliakivonat
liofilizált eper2 %

Tápérték: 100 g

Energia2500 kJ/598 kCal
Zsír46 g
amelyből telített zsírsavak6 g
Szénhidrát27 g
amelyből cukor12 g
Fehérje12 g
0 g
Élelmi rost g

Allergének

Szójabab
Tej
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.