-34 %

Mr Proper

Mr Proper Ultra Power szórófejes tisztítószer narancsos

0,75 l
Kedvezmény vége: 8. 4.
1 449 Ft  2 199 Ft
1 932 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A MINDENNAPOK BAJNOKAI!
Rendelj bármilyen P&G terméket (Ariel, Lenor, Jar, H&S, Always, Gillette, Gillette Venus, Pampers, Oral-B, Old Spice, blend-a-med, blend-a dent, Discreet, Tampax, Naturella, Pantene, Aussie, Bear Fruits, Swiffer, Mr. Proper, Ambi Pur) 2024. július 1. és szeptember 30. között a https://www.kifli.hu/-n és támogassuk együtt a magyar paralimpikonok fizioterápiás kezeléseit, hogy mindig csúcsteljesítményt nyújthassanak! Az erő bennünk van, és amikor felfedezzüklegyőzhetetlenné válunk.
*További információ: www.everydayme.hu/parasport

Mr Proper Ultra Power szórófejes tisztítószer narancsos

A Mr Proper Ultra Power szórófejes tisztítószer eltávolítja a por, a zsír és a szennyeződések akár 100%-át. (A termékkel a leggyakrabban használt felületeken és a leggyakrabban előforduló szennyeződéseken végzett teszt eredményei a szennyeződések és foltok teljes mértékű eltávolítását mutatták.) Kiegyensúlyozott összetétele ideális a háztartás szinte bármely kemény felületének tisztításához. A Mr Proper Ultra Power szórófejes tisztítószer a konyhában és a fürdőszobában, valamint a legtöbb egyéb felületen alkalmazható. Könnyedén eltávolítja a régi, zsíros foltokat a rozsdamentes acél, a kerámia és az üveg főzőlapokról, a makacs szennyeződéseket a mosogatóból, illetve megkönnyíti a munkafelületek tisztítását is: rendkívül eredményesen használható a modern anyagokból, például corianból, kőből, vagy rozsdamentes acélból készült felületeken is. Használd fürdőszobai takarításhoz, mivel gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket, a régi foltokat valamint a vízkő-lerakódásokat a fürdőkádak, mosdókagylók, csaptelepek, csempék és üvegek felületéről. A Mr Proper Ultra Power használata lehetővé teszi, hogy egyetlen termékkel tartsuk tisztán a lakás összes helyiségét és felületét. Narancsos és friss illatokban kapható, amelyek minden egyes helyiséget a tisztaság kellemes aromájával töltenek meg. Részletes használati útmutató a csomagoláson található. A termék használata után az élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületeket alaposan le kell öblíteni vízzel!

  • Eltávolítja a por, a zsír és a szennyeződések akár 100%-át
  • Ultra Power szórófejes tisztítószer különböző felületekhez
  • Alkalmas konyhai és fürdőszobai használatra
  • A legtöbb felületen biztonsággal és hatékonyan alkalmazható tisztítószer (Olvasd el a csomagoláson feltüntetett használati útmutatót, és ne használd kezeletlen fafelületeken!)

Használat

Makacsabb szennyeződések esetén törlés előtt hagyd hatni 3 percig!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan, több percen át öblítsd ki szemeidet vízzel! Ne lélegezd be permetet! Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Gyermekektől elzárva tartandó.LENYELÉS ESETÉN: Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kérjük használd a lakóhelyeden működő hulladékgyújtési rendszert.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5% anionos felületaktív anyagok
klóralapú fehérítószerek
illatanyagok
linalool

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g