Cif

Cif Disinfect & Shine Univerzális fertőtlenítő spray

0,75 l
1 799 Ft 2 399 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az új Cif Disinfect & Shine spray elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,99%-át. És természetes eredetű hatóanyagokkal tisztít. Hogy az otthon az egész család számára biztonságos legyen.

Használat

Tisztításhoz fújd a felületre, majd töröld át egy nedves ronggyal. A gyönyörű végeredmény érdekében töröld át száraz ronggyal. Fertőtlenítő hatás (baktericid, virucid és fungicid hatás) eléréséhez permetezd a felületre egyenletesen, hagyd hatni 15 percig, majd töröld át egy nedves ronggyal.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mosd ki bő vízzel. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.
Figyelem: Ne használd természetes fán, festett fán, márványon vagy linóleumon. Alaposan öblítsc le anódkezelt alumínium felületen való használat után. Természetes kő, vagy új, szokatlan felületeken először teszteld egy kis, nem látható részen. Ne keverd más tisztítószerekkel. Ne használd készülékek feliratain és szimbólumain. Emellett mindig kövesd a berendezéseid és bútoraid felület tisztításra vonatkozó használati útmutatóját.

Tárolás

Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig (hónap.év).

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

<5% nem ionos felületaktív anyagok
kationos felületaktív anyagok
illatanyag

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g