Raid

Raid Elektromos párologtató utántöltő 45 éjszakás, illatmentes

30 ml
1 549 Ft 51 633 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Raid elektromos szúnyogirtó folyadék - utántöltő elektromos készülékhez.

  • Szúnyogok ellen (tigrisszúnyog is).
  • Védelmet nyújt akár egy 30m³ légköbméterű szobában is.
  • 45 x 8 óra = 360 óra, Raid® elektromos szúnyogirtó készülékben használva.

Használat

Ellenőrizze a hálózat feszültségét, mert csak 230V-os hálózatban használható.

  1. Vegye le a műanyag tartály kupakját, majd ütközésig csavarja be a készülékbe.
  2. Ügyeljen arra, hogy a tartály mindig függőleges helyzetben legyen. Dugja be a készüléket a hálózati csatlakozóba. A készülék működését jelzőfény mutatja.
  3. Használat után húzza ki a készüléket a csatlakozóból.
  4. Bizonyosodjon meg róla, hogy az utántöltő függőleges helyzetben van működés közben. Helyettesítse az utántöltőt egy újjal, ha az már kifogyott. Az optimális hatás érdekében üzemelje be a készüléket 30 perccel korábban.

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Beltéri használatra szúnyog, tigrisszúnyog irtására. Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. TILOS hánytatni. Elzárva tárolandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék.
A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Ne használja zárt helyiségben. Őrizze meg a külső kartont a használati utasítás és a biztonsági előírások megőrzése céljából. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. Szigorú felügyelet szükséges az elektromos készülék használatakor fogyatékos személyek és gyermekek mellett 8 éves kor felett is. Biztonságos használatához kizárólag jól működő konnektorba csatlakoztassa, ami megfelelően szellőző helyen van.
Ne használja hosszabbítón keresztül vagy elosztóban Ne csatlakoztasson egyéb elektromos egységet a működésben lévő készülék feletti konnektorba. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Ha az utántöltő kiürült, távolítsa el a készüléket a konnektorból és csak ezt követően cserélje ki az utántöltőt. Ne érintse meg a kerámia kanócot. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Kizárólag RAID® utántöltőt használjon RAID® elektromos készülékbe.
Tartsa meg a külső csomagolást a használati utasítás és a biztonsági előírások miatt.

Tárolás

Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 4 évig használható fel.

Forgalmazó

SC Johnson Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján

Veszély
Tartalmaz: Párlatok (ásványolaj), hidrogénnel kezelt középpárlat. Aktív hatóanyag: Pralletrin 1,20% (1,20 g/100 g). Engedélyszám: 35011-3/2018/KJFFO. 18. terméktípus. III. forgalmazási kategóriájú irtószer.

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g