Tresemme

TRESemmé Purify & Hydrate sampon zsíros hajra

400 ml
1 849 Ft 4 623 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az olajos hajtövek mindennapos problémát okoznak? Ha rutinod részévé teszel egy zsíros hajra való sampont, felszabadulhatsz a teher alól, és élvezheted a tiszta, rugalmas tincseket.

Függetlenül attól, hogy hormonok vagy termékmaradványok okozzák-e a haj zsírosságát, használj célzottan a problémára kifejlesztett sampont, és figyeld, ahogy a hajad zsírosból tisztává és ápolttá válik. A Tresemmé Purify & Hydrate hialuronsavat és fehér agyagot tartalmazó sampon alaposan tisztítja a hajat egyenesen a hajtövektől kiindulva, miközben ápolja is azt a könnyű hajtincsek érzéséért. Micellás technológiával és ápoló összetevőkkel, mint például a jól ismert hidratáló, a glicerin; ez a tisztító sampon az egészséges és hidratált haj érzését nyújtja a hajmosás alatt, és segít frissé, ragyogóvá tenni a hajat.

Varázsolj csodálatosan tiszta, ápolt, selymes, élettel teli hajat!

  • Alaposan tisztítja a hajat és eltávolítja a termékmaradványokat a fejbőrről, a könnyű haj érzését nyújtva.
  • A Purify&Hydrate különleges formulája alaposan tisztítja a zsíros hajat, miközben ápolja is azt, hogy selymes maradjon.
  • Micellás technológiával és ápoló összetevőkkel az egészséges haj érzését nyújtja a hajmosás alatt és segít ragyogóvá tenni a hajat.
  • Hialuronsavat és fehér agyagot tartalmaz, segít, hogy a haj csodálatosan tiszta, ápolt, selymes és élettel teli legyen.

Használat

Vidd fel nedves hajadra a hajtövektől a hajvégekig, ujjbeggyel finoman a fejbőrbe masszírozva. Öblítsd le alaposan, majd ismételd meg, ha szükséges! Alapos tisztításra vágysz? Használd hajmosás előtt a Tresemmé Purify & Hydrate fejbőrradírt! További ápolásért használd a Tresemmé Purify & Hydrate hajbalzsamot!

Termelői információ

TRESemmé: professzionális minőségű hajápolás, több, mint 70 éve.

A TRESemmé 1948-as alapítása óta egyszerű célkitűzést követ: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, mintha épp egy fodrászatból lépett volna ki. Ezért a TRESemmé küldetése olyan professzionális minőségű hajápoló és hajformázó termékek fejlesztése, melyekkel egyéniségünknek megfelelő frizurát készíthetünk és professzionális szakértelmet csempészhetünk otthonunkba, minden egyes nap.

A New York Fashion Week hivatalos támogatója már 23 szezon óta.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
sodium laureth sulfate
cocamidopropyl betaine
sodium chloride
parfum
glycerin
sodium benzoate
citric acid
glycol distearate
carbomer
cocamide mea
disodium edta
polyquaternium-10
kaolin
hydrolyzed hyaluronic acid
sodium hydroxide
PPG-6
benzyl alcohol
benzyl salicylate
geraniol
limonene
linalool
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g