
Globus
Globus Lencsefőzelék kolbásszal
400 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Globus Lencsefőzelék kolbásszal
Termelői információ
A Globus név egy tradicionális, hagyományokkal rendelkező márkanevet sejtet, hiszen valóban maga a márkanév sok évre visszamenő tapasztalatot és valódi értékeket takar. A márkanevet első alkalommal 1924-ben jegyezték be zöldség- és gyümölcskonzervekre.
A mai, állandóan változó piaci helyzet és fogyasztói igények folyamatos innovációt és a rugalmasságot igényelnek, ezért a Globus termékeivel folyamatosan biztosítja a megújulást, az innovációt, változatosságot, valamint a termékek minőségének állandóságát.
Tárolás
Tárold száraz helyen 0-28°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárold hűtőben 10°C-ig és fogyaszd el 48 órán belül.
Forgalmazó
Hamé Hungária Kft.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Ivóvíz | |
lencse | 15 % |
Kolbász | 13 % |
Csontokról mechanikusan lefejtett szárnyashús | |
Sertéshús | |
Marhahús | |
Ivóvíz | |
sertésbőrke | |
Pácsókeverék | |
Étkezési só | |
Tartósítószer | |
E250 - Nátrium-nitrit | |
Fűszerkészítmény | |
fűszer | |
Stabilizátor | |
E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok | |
Ízfokozó | |
E621 - Mononátrium-glutamát | |
Antioxidáns | |
E316 - Nátrium-eritorbinsav | |
Dextróz | |
Glükóz szirup | |
Emulgeálószer | |
E433 - Polioxietilén-szorbitán-monooleát | |
fűszer | |
Sertészsír | |
Búzaliszt | |
Vöröshagyma | |
Étkezési só | |
borecet | |
Cukor | |
Mustár | |
fűszer | |
Fokhagyma | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 448 kJ/107 kCal |
Zsír | 4.2 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.6 g |
Szénhidrát | 12.7 g |
amelyből cukor | 1.5 g |
Fehérje | 4.5 g |
Só | 0.8 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |