Dacello főtt csirkemellsonka, szeletelt, 92% hústartalommal

100 g
399 Ft 3 990 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Dacello főtt csirkemellsonka, szeletelt, 92% hústartalommal

Hőkezelt húskészítmény, a legjobb minőségű sonka, 92% hústartalommal. A sonka hűtött csirkemellből készül.

DACELLO - mindig nyerő lapok
Úgy tartják, a kártyában a szerencse forgandó. A DACELLO-val viszont más a helyzet. Ezekkel a kártyákkal és a csomagolásban rejlő hőkezelt, magas hústartalmú felvágottakkal csak nyerni lehet.
A DACELLO megalkotásánál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a lehető legjobb minőségű felvágottat kínáljuk a legbarátibb áron. A kínálatban a hazai kedvencek mellett olyan különlegességek is helyet kaptak, mint a fekete erdei és prágai sonka, vagy a hagyományos magyar szalámi. Az ízélmény garantált és ráadásul a pénztárcát is kíméli. Ilyen baráti áron, ilyen magas hústartalom tényleg ritka szerencse. Igazi nyerő lapjárás.
A DACELLO termékek a most bevezetésre kerülő “Minőség, jó áron” portfóliónk része. Keresd a kiváló minőséget igazán jó áron a Kifli termékkínálatában.

Felhasználási információ

A sonka alkalmas hideg és meleg ételekhez. Használhatja például szendvicsek készítéséhez.

Termelői információ

LE & CO társaság - Ing. A Jiří Lenc, Ltd. 25 éve az egyik legfontosabb sonka- és húskülönlegesség-gyártó a cseh piacon. Külön és nem kevésbé fontos fejezet a gyermekeknek készült sonkagyártás, amely egykor az egyetlen ilyen termék volt a versenytársaival, és amely régóta népszerű az ügyfelek körében.

Tárolás

0°C és +7°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyassza el.

Forgalmazó

LE & CO – Ing. Jiří Lenc, s.r.o. Poděbradská 606, 250 90, Jirny, Csehország

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 15 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Tápérték: 100 g

Energia386 kJ/91 kcal
Zsír1.3 g
amelyből telített zsírsavak0.4 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.4 g
Fehérje19.3 g
2 g
Élelmi rost0 g