Emese szénsavas természetes ásványvíz multipack (6 x 1,5l)

9 l
Maximum 2 db/megrendelés
499 Ft 55 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Emese szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz

Egy mesés víz, egy mesés íz.

Az Emese ásványvíz tökéletes választást jelenthet a családosok, illetve a fiatalabb generáció számára, a Szentkirályi által garantált magas minőségben. Az ásványvíz 211 méter mélyről származik, mérsékelt, 480 mg/l-es oldottásványianyag-tartalmú. 

A vízben fellelhető ásványi anyagok:

  • Kalcium 58 mg/l
  • Nátrium 37 mg/l
  • Magnézium 21 mg/l
  • Hidrogén-karbonát 407 mg/l
  • Összes ásványi anyag 560 mg/l

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

A Szentkirályit 2004-ben a világ legjobb ásványvizének választották: szénsavmentes kategóriában elnyerte a párizsi Aqua-Eauscar-díjat, maga mögé utasítva a világ híres, nagy múltú ásványvizeit.A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. 2016 novemberében egyesült, létrehozva a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.-t, amely Magyarország piacvezető ásványvíz- és meghatározó üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

Tárolás

Naptól és fagytól védett, száraz, hűvös, szagmentes helyen tárolandó.

Forgalmazó

Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.
1117 Budapest, Neumann János u. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

természetes ásványvíz