GabiJó

Gabiyo Gluténmentes Granola Meggy-málna (Balance)

275 g
1 699 Ft 6 178 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

meggy-málna a legújabb granola változatunk, melynek megalkotását az ízvilágában azonos- és nagy népszerűségnek örvendő lekvárunk ihlette. A sötétpiros színű, aszalt darabkák íze kellemesen édes-savas, mellette a málna aromája jól tud érvényesülni. Ez a frissítő, üde párosítás még a nehezen ébredőket is segítheti kicsalogatni az ágyból, hogy indulás előtt egy kiegyensúlyozott reggelivel indítsák a napot!

Hogy miben mások a GabiJó granolák, mint a többi reggelizőtermék?

Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, élelmi rostokban gazdagok, ráadásul gluténérzékenyek, és laktózra allergiások is fogyaszthatják, hiszen garantáltan mentesek ezektől az összetevőktől! A csokoládés változat fehérjeforrás.

Fogyasztási javaslat

Fogyasztását növényi alapú itallal, tejjel vagy joghurttal javasoljuk.

A márkáról

Ne érd be a „nem eteti magát, de egészséges” élelmiszerek fogyasztásával. Gerjeszd be étvágyadat, sokkold termékeinkkel ízlelőbimbóidat!

  • Szakíts a különféle táplálékallergének kiváltotta, az étkezéseidet követő rossz közérzettel, puffadással! Termékeink glutén-, tej-, laktóz és szójamentesek.
  • Menekülj meg a hirtelen egekbe szökő vércukorszinttől és a fölösleges kalóriák okozta elhízástól! Termékeinket természetes módon-, és zérókalóriás édesítőszerekkel (GI: 0) édesítjük.
  • Vége az állatok kizsákmányolásának! A termékeinkben található minden egyes alapanyag növényi eredetű, így a vegán életmódba is jól beilleszthető!
  • Szabadulj meg a szervezetedbe fölöslegesen kerülő, mesterséges adalékanyagoktól! Termékeink tartósítószerek, ízfokozók alkalmazása nélkül készülnek.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

GabiJó Food Kft.
6527 Nagybaracska, Kossuth Lajos utca 2. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Gluténmentes zabpehely
Datolya paszta
aszalt meggy3 %
Kókuszdarabok
Lenmag
Olivaolaj
Citromlé sűrítmény
liofilizált málna1 %
Tengeri só
Fahéj
Szegfűszeg
Csicsóka püré
Csicsóka
Antioxidáns
aszkorbinsav

Tápérték: 100 g

Energia1741 kJ/416 kCal
Zsír16.1 g
amelyből telített zsírsavak6.17 g
Szénhidrát55 g
amelyből cukor19.9 g
Fehérje7.5 g
0.52 g
Élelmi rost11.1 g