GabiJó
Gabiyo Levendulás Meggy-Málna lekvár (csökkentett cukortartalom)
200 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A felhasznált málna és meggy beltartalmi értékeinek köszönhetően a levendulás meggy-málna lekvárunk élelmi rostok forrása, amellett, hogy hozzáadott cukor helyett édesítőszereket, eritrtitolt és stevia kivonatot tartalmaz, így a hagyományos, cukorral készült lekvárokhoz képest, elfogyasztás után mérsékeltebb vércukorszint-emelkedést vált ki.
Csökkentett energiatartalommal, csökkentett cukor-, és szénhidráttartalommal rendelkezik, hiszen termékeink fejlesztésekor az egyik fő szempont számunkra, hogy gondoljunk azokra is, akik kerülik a hozzáadott cukor fogyasztását, és oda kell figyelniük a szénhidrátbevitelükre.
Termékinformáció
Szerintünk egy lekvár akkor jó, ha a gyümölcsök valódi íze dominál benne és szeretettel készül, hazai alapanyagokból. Ilyenek a GabiJó lekvárok, ráadásul csökkentett cukor- és energiatartalommal rendelkeznek. Mivel a termék tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárold és 7 napon belül fogyaszd el!
Recept javaslat - Lekváros szemek, kicsit felturbózva
Valószínűleg ettél már lekváros szemet. De ettél már pekándiós-aszalt gyümölcs alapú GabiJó lekvárral turbózott lekváros szemet? ISTENI és nagyon egyszerű elkészíteni.
Hozzávalók
- 200 g szobahőmérsékletű vaj
- 140 g eritrit alapú asztali édesítőszer
- 2 db tojás (M-es)
- 270 g liszt
- 1 mk sütőpor
- 1 csipet só
- 75g pekándió
- 75g cukrozatlan aszalt gyümölcs
- + 3-4 ek GabiJó lekvár ízlés szerinti változatban
Elkészítés
- A vajat az édesítőszerrel, robotgép segítségével habosra keverjük.
- Egyesével hozzáadjuk a tojásokat és jól elkeverjük.
- Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót és csomómentesen elkeverjük. Majd a masszába belefogatjuk a pekándiót és az aszalt gyümölcsöket is.
- A kész masszát letakarjuk és ½ órát a hűtőben pihentetjük.
- ½ óra elteltével kis golyókat formálunk a masszából. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a golyókat, elég távol egymástól. Úgy mintha egynek a helyét mindig kihagynánk. Egy fakanál végével mindegyik golyó közepébe egy mélyedés nyomunk.
- 180°C-on 10-15 perc alatt készre sütjük a kekszeket.
- A langyos kekszeink közepébe 1-1 tk GabiJó lekvárt kanalazunk és már el is készültünk a lekváros szemeinkkel.
Nagyon jó étvágyat kívánunk hozzá!
A márkáról
Ne érd be a „nem eteti magát, de egészséges” élelmiszerek fogyasztásával. Gerjeszd be étvágyadat, sokkold termékeinkkel ízlelőbimbóidat!
- Szakíts a különféle táplálékallergének kiváltotta, az étkezéseidet követő rossz közérzettel, puffadással! Termékeink glutén-, tej-, laktóz és szójamentesek.
- Menekülj meg a hirtelen egekbe szökő vércukorszinttől és a fölösleges kalóriák okozta elhízástól! Termékeinket természetes módon-, és zérókalóriás édesítőszerekkel (GI: 0) édesítjük.
- Vége az állatok kizsákmányolásának! A termékeinkben található minden egyes alapanyag növényi eredetű, így a vegán életmódba is jól beilleszthető!
- Szabadulj meg a szervezetedbe fölöslegesen kerülő, mesterséges adalékanyagoktól! Termékeink tartósítószerek, ízfokozók alkalmazása nélkül készülnek.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
GabiJó Food Kft.
6527 Nagybaracska, Kossuth Lajos utca 2.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Szőlőmust sűritmény | |
Meggy | 40 % |
Málna | 10 % |
Ivóvíz | |
zselésítő anyag | |
E440(i) - Pektin | |
Citromlé sűrítmény | |
Szárított levendulavirág |
Tápérték: 100 g
Energia | 458 kJ/108 kCal |
Zsír | 0.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 25 g |
amelyből cukor | 22.7 g |
Fehérje | 0.7 g |
Só | 0.02 g |
Élelmi rost | 2.1 g |