Pappudia

Pappudia Dhal, indiai fűszeres vöröslencse főzelék, 1 főre

350 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG

Nagyszerű ajánlat
1 199 Ft 3 426 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárló kedvence

Származási ország: Csehország, EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Dhal, indiai fűszeres vöröslencse főzelék

Hüvelyesek keveréke indiai jellegű csípős fűszerezéssel. Hűtött, pasztőrözött termék.

Elkészítés

Elkészítés mikrohullámú sütőben:

Távolítsa el a papírfedelet, többször szúrja át a fedő fóliát, és melegítse a terméket 2-3 percig 600 W-on. Javasoljuk, hogy a köretet külön melegítse 1 percig 300 W-on.

Elkészítés vízfürdőben:

Távolítsa el a papírfedelet, helyezze az ép edényt a vízbe, és melegítse legalább 60 ° C-ra.

A márkáról

A Pappudia a modern megoldásunk a házias ízek iránti igény és az időhiány problémájára. A mindennapi rohanásban mindannyian vágyunk az otthon ízeire, de a rendelkezésre álló időnk egyszerűen véges.
A Pappudia-val sikerült egy fedél alá hoznunk a hagyományos recepteket, a kiváló ízeket és a nagyszerű árakat. Ezek az egyszerű és közkedvelt ételek mellőznek minden felesleges ízfokozót és adalékanyagot.
A Pappudia cégcsoportunk teljesen saját márkája, nincs köztes beszállító, senki sem áll a vásárló és közénk. Tudjuk, hogy mit adunk neked, és garantáljuk a minőséget. Ezek a sütik, desszertek, szendvicsek, szeletelt gyümölcsök és zöldségek nem csak időt spórolnak meg, de megkönnyítik a tervezést is a mindennapokban. Az egyszerűbb uzsonnáktól a legfinomabb desszertekig minden olyan, ahogy magadnak készítenéd.
A PAPPUDIA termékek a most bevezetésre kerülő “Minőség, jó áron” portfóliónk része. Keresd a kiváló minőséget igazán jó áron a Kifli termékkínálatában.

A gyártótól

Katka Šimková 2008 elején indította vállalkozását, amely az egészséges élelmiszerek gyártásával. Alternatívát akart teremteni az akkori piacot elárasztó őrült dobozdiétákra. Odafigyelt a minőségi, szakszerűen elkészített menükre és a tökéletes kiszolgálásra. A vásárlók ezt a hozzáállást a megrendelések egyre növekvő számával értékelték, és hamarosan a gyártásbővítés és a további technológiai beruházások következtek.

A cég fokozatosan átalakult Zdravé stravování s.r.o.-vá. és átköltözött az újonnan épült strázsnicei üzembe. Jelenleg a cég olyan kiegészítő élelmiszerek gyártására összpontosít, mint a dióvaj, a fogyasztásra kész hűtött ételek, az egészséges desszertek, a húslevesek és a nem tejtermékek. Minőségi és friss alapanyagokból készítik az ételeket. Lehetőség szerint közvetlenül a termelőktől származó biotermékeket, zöldségeket, gyümölcsöket használnak fel. Minden gyártás szigorú ellenőrzésen esik át, és követi a HACCP rendszert. Az ételek tápértékének megőrzése érdekében az elkészítés során kíméletes technológiai eljárásokat és korszerű gasztronómiai berendezéseket, például légkeveréses sütőket alkalmaznak.

Tárolás

Hűtőszekrényben tárolandó 2-6°C közötti hőmérsékleten. Felbontást követően azonnal elfogyasztandó.

Forgalmazó

Zdravé stravování s.r.o.

Strážnice 696 62, Jiřího z Poděbrad 978, Csehország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 12 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

csicseriborsó26 %
vörös lencse26 %
Ivóvíz
Paradicsom
paradicsomlé
E330 - Citromsav
Vöröshagyma
Fokhagyma
Vajzsír
chili paprika2 %
Étkezési só
Mustármag
Gyömbér
Koriander
Fűszerek

Tápérték: 100 g

Energia565 kJ/135 kCal
Zsír3.9 g
amelyből telített zsírsavak1.8 g
Szénhidrát18.7 g
amelyből cukor3 g
Fehérje6.5 g
1.2 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.