Pappudia

Pappudia Főtt marhaszelet zöldséges mártással, zsemlés és burgonyás knédlivel, 1 főre

0,525 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

Nagyszerű ajánlat
2 599 Ft 4 950 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Csehország, EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pappudia Főtt marhaszelet zöldséges mártással, zsemlés és burgonyás knédlivel

YES, azaz mondj IGEN-t erre a főtt marhaszeletre: hamm és nyamm! A marhahús zöldséges szószban gyorsan elkészíthető - csak egy mikrohullámú sütőre van szükséged -, mégis tökéletes étel kerül a tányérodra. Teljessé pedig a gőzön főtt knédli teszi. Hűtött, pasztőrözött termék. Minden termék ketrec nélküli tojással készül. A tojás maga, de a különböző hozzávalók alapanyagaként szolgáló tojás is. Pl. a tojássárgája a majonézben.

Elkészítés

Elkészítés mikrohullámú sütőben: Távolítsa el a papírfedelet, többször szúrja át a fedő fóliát, és melegítse a terméket 2-3 percig 600 W-on. Javasoljuk, hogy a köretet külön melegítse 1 percig 300 W-on.

Elkészítés vízfürdőben: Távolítsa el a papírfedelet, helyezze az ép edényt a vízbe, és melegítse legalább 60°C-ra.

Bemutatkozik a Pappudia

Nagyszerűt enni nem jelent egyet a pénztárcád leapasztásával. Erre a legjobb példa a Pappudia márka, amely nem csupán minőségi készételeket, desszerteket és snack-eket jelent. A csábereje abban a kombinációban rejlik, hogy remek áron valóban finom ízvilágot kapsz, amelybe rögtön beleszeretsz. Ráadásul ízfokozók és adalékanyagok nélkül.

Kíváncsi vagy, miért kaptál Pappudiót, amikor Pappudiát rendeltél? Megváltoztattuk a logót és a dizájnt, hogy megfeleljen más Rohlik márkáknak, így egy ideig a régebbi dizájnt kaphatod helyette. De ne aggódj, a benne lévő termék pontosan ugyanaz!

És még egy érdekesség: tudtad, hogy a Pappudia mellett a Miil, Dacello, Fjoru és Moddia egyaránt kizárólag a Rohlik cégcsoportnál, azaz a Kiflinél kapható márkák? Ha még nem kóstoltad őket, akkor nem tudod, mit veszítesz: próbáld ki mindet!

A gyártótól

Katka Šimková 2008 elején indította vállalkozását, amely az egészséges élelmiszerek gyártásával. Alternatívát akart teremteni az akkori piacot elárasztó őrült dobozdiétákra. Odafigyelt a minőségi, szakszerűen elkészített menükre és a tökéletes kiszolgálásra. A vásárlók ezt a hozzáállást a megrendelések egyre növekvő számával értékelték, és hamarosan a gyártásbővítés és a további technológiai beruházások következtek.

A cég fokozatosan átalakult Zdravé stravování s.r.o.-vá. és átköltözött az újonnan épült strázsnicei üzembe. Jelenleg a cég olyan kiegészítő élelmiszerek gyártására összpontosít, mint a dióvaj, a fogyasztásra kész hűtött ételek, az egészséges desszertek, a húslevesek és a nem tejtermékek. Minőségi és friss alapanyagokból készítik az ételeket. Lehetőség szerint közvetlenül a termelőktől származó biotermékeket, zöldségeket, gyümölcsöket használnak fel. Minden gyártás szigorú ellenőrzésen esik át, és követi a HACCP rendszert. Az ételek tápértékének megőrzése érdekében az elkészítés során kíméletes technológiai eljárásokat és korszerű gasztronómiai berendezéseket, például légkeveréses sütőket alkalmaznak.

Tárolás

Hűtőszekrényben tárolandó 2-6°C közötti hőmérsékleten. Felbontást követően azonnal elfogyasztandó.

Forgalmazó

Zdravé stravování s.r.o.
Strážnice 696 62, Jiřího z Poděbrad 978, Csehország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Marhacsont
Marhahús
Sárgarépa
Vöröshagyma
Zeller
Petrezselyem
Fűszerek
Marhahús20 %
Búzaliszt
Ivóvíz
Élesztő
Étkezési só
egész tojás
Cukor
Tej
Tojásfehérje lé
Sütőpor
Zúzott petrezselyem gyökér
Fagyasztott zöldségkeverék11 %
Tejszín2 %
Sertészsír
Mustármag
Ecet
Kurkuma
fűszerkivonat
kálium-jodát0.4 %
E250 - Nátrium-nitrit
E500 - Nátrium-karbonátok
Citrom0.4 %
Citromlé
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia538 kJ/128 kCal
Zsír4.2 g
amelyből telített zsírsavak2.8 g
Szénhidrát15 g
amelyből cukor3 g
Fehérje7.1 g
0.9 g
Élelmi rost g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Tej
Zeller
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.