• Kedves Kiflisek,  A 36 féle termékre vonatkozó korlátozást már fel is oldottuk, újra zavartalanul tudtok nálunk vásárolni! Szép napot kívánunk!

Vegyeszöldség csomós

Ez a termék már nincs az ajánlatunkban.
Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Sárgarépa és fehérrépa

Ezt a terméket a diétázók is bátran fogyaszthatják, mert nagy folyadék- és rosttartalma miatt viszonylag gyorsan telítettségérzetet kelt. Ennek ismeretében nemcsak a nagyétkezések része lehet az egészségfenntartó, illetve diétás étrendben (pl. fogyókúra során), hanem két étkezés között a kisétkezés részeként is fogyaszthatók nassolás helyett. A kis energiatartalmú levesek fogyasztása segít azoknak, akik sűrűn megéheznek napközben, de félnek a túlzott kalóriafelvételtől, ezért kerülni szeretnék a kekszek, a csokoládé és más, hasonló ''finomságok'' evését. Egy tányér leves két étkezés között a jóllakottság érzését kelti, s folyadékot is juttat a szervezetbe.

Felhasználás

Kivallóan felhasználható levesekbe.

Vasárnapi csirkehúsleves 

Hozzávalók:

  • 1 db csirkemell (csontos) (kisebb, bőr nélkül)
  • 3 db csirkeláb
  • 3 db csirkenyak
  • 3 db csirkeszív
  • 1 db csirkefarhát
  • 3 db csirkezúza
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 3 db sárgarépa
  • 2 db fehérrépa
  • 1 db zeller
  • 1 db karalábé
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 db újhagyma zöldje
  • 3 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • 2 ek ételízesítő (reform vito, szárított zöldségekből)
  • gyömbér ízlés szerint (reszelt)
  • 10 szem fekete bors
  • petrezselyem ízlés szerint
  • 2.5 l víz

Elkészítése:

  1. A csirkehúst és az aprólékot hideg sós vízben feltesszük főni kb. 2,5 liter vízben (ilyenkor még nagy lángon szoktam), majd miután felforrt lehabozzuk, kisebbre vesszük a lángot, majd lefedve 30 percet főzzük.
  2. Ezután adjuk hozzá a tisztított darabolt zöldségeket, a hagyma héját hagyjuk rajta, csak a két végét vágjuk le. Fűszerezzük a borssal, gyömbérrel és az ételízesítővel. Lefedve, közepesnél egy kicsit kisebb lángon 2 óra alatt készre főzzük.
  3. A legvégén szedjük külön tányérra a zöldséget és a húst, majd még egyszer szűrjük át a levest.

Tárolás 

Hűtve, 5-7 °C között tárolandó. Tisztítás után nyersen, főve fogyasztható.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.