Kapos Ternero

Bárány lapocka csont nélkül

kb. 0,94 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

Termelői

kb

 9 212 Ft 9 799 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bárány lapocka csont nélkül, vcs.

Ez a rész csontoktól mentes, ami könnyebb elkészítést tesz lehetővé, és könnyen szeletelhetővé teszi a húst. A bárány lapocka ízletes és szaftos húst kínál, amelyet általában sütésre vagy grillezésre használnak.

Gazdag, intenzív ízvilága miatt kedvelt választás lehet a hús kedvelői körében. A bárány lapocka csont nélkül sokféle fűszerezés és ízesítés lehetőségét kínálja, így könnyen variálható az elkészítése és alkalmas lehet különleges fogásokhoz és különféle ételkészítési módszerekhez.

Elkészítési javaslat

Megtisztítjuk a húst, sózzuk, borsozzuk és rátesszük a szeletekre vágott fokhagymát, rozmaringot és a szalonna szeleteket. Alufóliába becsomagoljuk és közepesen meleg sütőben kb. 1,5 órát sütjük. Ha kellően megpuhult a hús, fólia nélkül süssük még kb. 30 percig.

Termelői információ

Cégük 1992-ben alakult, egy kis vágóhíd üzemeltetőjeként, mely ezután dinamikusan fejlődött. Az évek során a cég specializálódott a borjú, bárány és juh vágás irányába. Üzleti stratégiájuk fontos eleme a belföldi piacon a borjú- és juhhús fogyasztás növelése, valamint az exportpiacok bővítése.

Az utóbbi évek fejlesztéseinek eredménye a prémium termékek. A skin és védőgázban csomagolt húsok (érlelt és fűszerezett) gyártását a fogyasztói igények hívták életre. A normál vágás mellett rituális vágás is történik, mind „halal”.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-4°C között.

Forgalmazó

Kapos Ternero Kft. 
7432 Hetes Hrsz.013/36


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Friss csont nélküli bárányhús