Tikkadt Szöcske

Tikkadt Szöcske kóla cukormentes

330 ml
449 Ft 1 361 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kóla ízű szénsavas üdítőital, valódi kóladiókivonattal, természetes koffeinnel, természetes aromákkal, sztíviával, vegán.

Termék információ

A cukromentes Tikkadt Szöcske kóla különlegessége, hogy az általuk fejlesztett egyedi recept alapján, természetes aromák és kivonatok felhasználásával készítjük. Ezek közül legfontosabb a kóladió gyógynövényből származó kivonat, amely az ital természetes koffeinforrásaként is szolgál. Édesítőként cukor helyett a lehető legnagyobb mértékben természetes sztíviát használunk.

Termelői információ

Az Italműhelyben különleges, jó minőségű, magyar üdítőitalok fejlesztésével foglalkoznak.

2016-ban ugrott a Tikkadt Szöcske kóla a magyar piacra.  Saját, egyedi receptúrájuk szerint készül, természetes aromák és kivonatok felhasználásával. Ezek közül legfontosabb a kóladió gyógynövényből származó kivonat, amely az ital természetes koffeinforrásaként is szolgál. Édesítésére jó minőségű répacukrot, a cukormentes változatnál pedig sztíviát használnak. Minden felhasznált alapanyaguk vegán. A fiatalok körében kifejezetten népszerű, sok romkocsma, pub és vendéglátóhely kínálatában is szerepel. Büszkék arra, hogy a Cannes-i filmfesztiválon a magyar pavilonban már évek óta Tikkadt Szöcskét ihatnak a filmvilág résztvevői.

Tikkadt Szöcske -  a kóla magyarul. Szeretnék, hogy a két nagy, világszerte megszokott, nemzetközi márka mellett legyen egy harmadik, jó minőségű, magyar kóla is a polcokon, egy csepp a magyar kultúrából, ami kapcsán mesélhetünk külföldi barátainknak Arany Jánosról és a Toldiról, amikor Magyarországra jönnek látogatóba…

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Italműhely Kft.
1182 Budapest, Nemeske u. 21/a.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
E290 - Szén-dioxid
Természetes aromák
Kóladió kivonat természetes koffeinnel
szulfitos-ammóniás karamell
E338 - Foszforsav
E950 - Aceszulfám-K
E952 - Ciklamátok
E960 - Szteviol-glikozidok
Kálium-szorbát
E211 - Nátrium-benzoát

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/0 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0.01 g
Élelmi rost0 g