Dove

Dove Men+ Care Extra Fresh izzadásgátló aeroszol

150 ml
1 449 Ft 9 660 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 999 Ft
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mi a legfontosabb termék, amit használsz? Sokak számára a válasz a hatékony dezodor - olyan, ami férfias törődést nyújt a bőrödnek
A Dove Men+Care dezodorok nagyszerű termékei nem csak az izzadás ellen védenek, hanem ápolják a bőrt is. Bármelyiket választod közülük, a Dove Men+Care ötvözi az ¼ hidratáló technológiát a hatékony izzadásgátló összetevővel, így segít megelőzni az irritáció kialakulását és kellemes érzést nyújt. Akár a golyós izzadásgátlókat kedveled, akár az aeroszolokat, a Dove Men+Care azt nyújtja, amire szükséged van, hogy megbízhatóan száraz és friss maradj egész nap.
Ha állandóan rohanásban vagy, olyan hatékony izzadásgátlóra van szükséged, amely képes lépést tartani sűrű programoddal. Az izzadás az élet része, de olyasvalami, amit nem nehéz kézben tartani. Ha frissnek szeretnéd érezni magad, próbáld ki a Dove Men+Care Extra Fresh férfi izzadásgátló aeroszolt!
Bevált formulája akár 48 órán át harcol az izzadás és a testszag ellen, élénkítő, frissítő illatba burkolva. ¼ hidratáló technológiával készült és bőrgyógyászatilag tesztelt, így segít megelőzni a viszkető, irritált bőrt. Röviden: férfias törődést nyújt a bőrödnek.
Ha hatékony izzadásgátlót keresel, ami segít megelőzni a hónalj irritációját, akkor a Men+Care Extra Fresh férfi izzadásgátló aeroszol neked készült. Élvezd egész nap az izzadásgátló hatást, amelyet ¼ hidratáló technológiánkkal ötvöztünk!

  • • Férfias törődést nyújt a bőrödnek
    • Bőrgyógyászok által tesztelt
    • 48 órán át tartó izzadásgátló védelem
    • ¼ hidratáló technológia, segít megelőzni az irritáció kialakulását
    • Élénkítő, frissítő illat

Használat

Először rázd fel a flakont, majd tartsd függőlegesen, kb. 15 cm-re a hónaljadtól, és végezz két-három rövid fújást hónaljanként! A forró víz aktiválhatja tested izzadását, így langyos vízzel zuhanyozz, hogy az izzadásgátlód jobban be tudjon szívódni a bőrödbe!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó, max 50 Celsius fokon.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Jól rázd fel és 15 cm-ről fújd a hónaljadra. Csak a hónaljon használd. Kerüld a belélegzést. Csak rövid ideig fújd, jól szellőztetett helyen, kerüld a termék hosszantartó kifújását. Csak az utasításoknak megfelelően használd. Ne permetezd a szem közelébe. Ne használd sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használd tovább. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

butane
isobutane
propane
aluminium chlorohydrate
ppg-14 butyl ether
cyclopentasiloxane
parfum
disteardimonium hectorite
helianthus annuus seed oil
c12-15 alkyl benzoate
bht
octyldodecanol
dimethiconol
propylene carbonate
butylphenyl methylpropional
citronellol
hexyl cinnamal
limonene
linalool

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g