Kotányi
Kotányi Dzsemvarázs Szilvához
20 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kotányi Dzsemvarázs Szilvához
Friss, házi készítésű szilvalekvár minödsszesen 20 pers alatt- jól hangzik, ugye? Az íze még annál is jobb! Zselésítőszer szilva dzsem készítéséhez. A Dzsemvarázs növényi eredetű zselésítőt tartalmaz és tetszés szerint édesíthető cukorral vagy akár édesítőszerrel. Házi készítésű szilvadzsem desszertekhez, péksüteményekhez, kenyérfélékhez. Ezenkívül friss, gyümölcsös jegyekkel gazdagthatja a sós ételeket is. Kiváló ízek kevesebb cukorral. 20 perc és kész. Agar-agart tartalmaz (100% növényi zselésítő). Dunsztolást nem igényel.
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját és szezámmagot tartalmazhat.
Elkészítési javaslat
A Dzsemvarázs segítségével pillanatok alatt ízletes dzsemeket készíthetsz, legyen szó akár sárgabarackról, erdei gyümölcsökről, szilváról, vagy más szezonális gyümölcsökről.
Szilva dzsem / 1 kg gyümölcsből készítve:
- 1 kg szilva
- 250 g cukor
- 1 csomag KOTÁNYI Dzsemvarázs Szilvához
Elkészítés
- A megmosott, lecsepegtetett gyümölcsöket daraboljuk fel és egy nagyobb lábasban forraljuk fel a cukorral és a Dzsemvarázzsal.
- Alaposan pürésítsük, majd folyamatos keverés mellett 3-4 percig hagyjuk forrni.
- Töltsük steril befőttes üvegekbe, majd lezárva fordítsuk fejre min. 5 percre.
- Dunsztolást nem igényel, kihűlés után kész a dzsem.
Tipp
A cukrot eritrittel vagy nyírfacukorral helyettesíthetjük.
Termelői információ
Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.
Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.
„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"
Erwin Kotányi
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Forgalmazó
Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Dextróz |
Zselésítőszer |
E406 - Agar |
Savanyúságot szabályozó anyag |
E330 - Citromsav |
Tartósítószer |
E200 - Szorbinsav |
Tápérték: 100 g
Energia | 1499 kJ/353 kCal |
Zsír | 0.3 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 81 g |
amelyből cukor | 81 g |
Fehérje | 6.4 g |
Só | 0.13 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Zeller |
Mustár |
Szezámmag |