BUTLERS

BUTLERS SWING csatosüveg 500ml

1 db
1 490 Ft 1 490 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A SWING üveg fő jellegzetessége a csatos kupakban rejlik, mely nyitáskor minden alkalommal összetéveszthetetlen hangot ad. Tökéletesen ideális különböző üdítők vagy salátákhoz való mártások szállítására és tárolására. Praktikus mivolta pedig akkor mutatkozik meg igazán, ha házi készítésű italokat kívánunk ajándékozni szeretteinknek.

  • Anyag: Üveg, Fém, Műanyag
  • Méret: Ø 6,5 cm, Magasság 27,5 cm, Űrtartalom: 500 ml

Termelői információ

Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, praktikus dolgokat létrehozni pontosan úgy, ahogy azt Te megálmodtad.

Otthon - egy hely, ahol igazán jól érezheted magad és ahol az inspirációnak semmi sem szabhat határt. Mi segítünk az álmokat valóra váltani: legyen bármilyen évszak, a BUTLERS mindig tele van ötletekkel, hogy elhozza az otthonodba az aktuális trendeket a bútoroktól kezdve a kiegészítőkön át egészen a kis szuvenírekig.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Vidámnyik Kft.
1123 Budapest, (MOM Park) Alkotás utca 53.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.