Magyar Sweetelle snack paradicsom Szentesről

Ez a termék már nincs az ajánlatunkban.
Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Kellemes ízű. Lédús, magas C- vitamintartalmú, rendkívül egészséges. Friss fogyasztásra, saláták és hidegtálak készítéséhez ajánljuk.

Érdekessége

A paradicsom a burgonyafélék családjába tartozó növény, ami Dél- és Közép-Amerikában őshonos. Ma már egész évben vásárolhatunk különböző különleges paradicsom típusokat, így a kisméretű cseresznye (cherry), a valamivel nagyobb koktél illetve hosszúkás bogyó alakú (mini szilva, mini San Marzano) vagy körte formájú paradicsom fajtákat, fürtös vagy bogyónkénti kiszerelésben.

Termelői információ

A nagy múltú szentesi Árpád Csoport nem csak hazánkban, hanem Európa más tájain is ismertté vált az elmúlt több mint fél évszázad alatt. Még, ha a vállalat neve nem is mindenki számára ismert, termékeit egészen biztosan fogyasztotta már; legyen szó paprikáról, paradicsomról, uborkáról.

Magyarország legnagyobb kertészeti vállalkozásaként az Árpád Csoport több mint 40 hektáron termel hajtatott zöldségféléket, kizárólag termálvízzel fűtött üvegházakban. A cégcsoport egyik legfontosabb mottója; „a jó minőségű áru a jó alapanyag gazdálkodással kezdődik”, hiszen a tiszta, friss, egészséges élelmiszer, az ivóvíz, az emberiség lételemét és fennmaradását jelenti, hosszú távon ezek előállításában vállal az Árpád Agrár Zrt. szerepet és felelősséget, azzal az elhivatottsággal és szándékkal, hogy a kiváló áru termelése mellett folyamatosan növelje a foglalkoztatottak számát és hozzájáruljon egy társadalom szociális és gazdasági fejlődéséhez.

Felhasználás

Felhasználása sok oldalú lehet, fogyaszthatad nyersen, salátába aprítva vagy szendvicsek mellé. Ha valamilyen hűsítőre vágysz paradicsomlevet is préselhetsz. Természetesen főtt formában, tészta szószként vagy paradicsomlevesként is tökéletes választás.

Tárolás

12-16°C között tárolandó.

Forgalmazó

ÁRPÁD BUDAPEST KFT.
BUDAPEST, 1239, NAGYKORÖSI ÚT 353


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.