Zilda Epres joghurt

250 g
Termelői
549 Ft 2 196 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Sűrű krémes állagú, desszert jellegű joghurtjaik a prémium életérzést kínálják. A rétegezett technológiának köszönhetően a joghurt poharak aljába kiváló minőségű lekvárt tudnak letölteni, amelyre az általuk megálmodott krémes és édeskés ízvilágú natúr joghurt kerül. 

 

A ZILDA márkanevet tulajdonosaik keresztnevéből képezzék (Zoltán, Ildikó, Daniella, Adrienn), azt üzenve ezzel a fogyasztóknak, hogy a márka minőségéhez a tulajdonosok a nevüket adják.

Vállalkozásuk 1992-ben alakult. Tevékenységi körük szarvasmarha tenyésztés és az azt kiszolgáló növénytermesztés, valamint a megtermelt tej feldolgozása és értékesítése. Jelenleg közel 800 ha-nyi területen gazdálkodnak. Mivel a kiváló minőségű tej egyik titka a jól takarmányozott tehén, ezért nagy figyelmet fordítanak állataik étrendjére. Ahhoz, hogy minőségi tejet állítsanak elő, a növényeiket is minőségi termőföldbe vetik. Nagyon fontos számukra, hogy minden növényt a legoptimálisabb fejlettségi fázisban takarítsanak be, így tudják biztosítani állataik számára a legjobb táplálóértékkel rendelkező takarmányokat.

A tejükről érdemes tudni, hogy a kezdetek óta extra minőségű, hazai és nemzetközi akkreditáción is megfelelt a GMO-mentes tej követelményeinek. A teheneik egy része  A2A2 genetikával rendelkezik, így már az „eredeti tejet” állítják elő.

A termékek teljes tejből készülnek, hozzáadott színezékek és adalékanyagok nélkül. Számukra ez jelenti igazán a minőségi jelzőt.

 

Tárolás

0-6°C között

Forgalmazó

Supp.li Kft.

1051 Budapest,
Nádor utca 11.

Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

GMO-mentes pasztőrözött tehéntej
Eper és eper koncentrátum10 %
Cukor
Módosított keményítő
E440(i) - Pektin
E330 - Citromsav
Kálium-szorbát
kalcium-citrát
tejsavbaktérium színtenyészet

Tápérték: 100 g

Energia427 kJ/101 kcal
Zsír3.3 g
amelyből telített zsírsavak1.8 g
Szénhidrát15.8 g
amelyből cukor14 g
Fehérje2.75 g
0.076 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.