Pampers Kids Hygiene On-the-go Törlőkendő

360 db
 5 599 Ft 
5 599 Ft16 Ft/db
Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 4 999 Ft
Származási ország: Spanyolország,

A kisbabák és a gyermekek finom bőre gyengéd és higiénikus védelmet igényel. A Pampers Kids Hygiene On-the-go a Pampers első törlőkendője, melyet kifejezetten úgy terveztünk, hogy gyengéden segítse eltávolítani a baktériumokat a gyermekek kezéről, arcáról és testéről. Kétszer gyengédebb hatóanyagok felhasználásával készül, különleges vízalapú formulájának köszönhetően pedig kíméletesen tisztít.* A Pampers Kids Hygiene On-the-go törlőkendő bőrgyógyászatilag tesztelt, és a Skin Health Alliance bőrgyógyászai által jóváhagyott termék. Mivel a Pampers Kids Hygiene On-the-go törlőkendő a kisbabák és a gyermekek finom bőrének tisztítására készült, ezért nem tartalmaz alkoholt és színezékeket. Többet szeretnél tudni a Pampers termékekhez felhasznált alapanyagokról? Látogass el a pampers.hu oldalra.

*A Pampers Fresh Clean törlőkendőkhöz képest

  • Segít gyengéden eltávolítani a baktériumokat
  • A gyermekek számára készült törlőkendő vízalapú formulája kétszer gyengédebb hatóanyagokat tartalmaz (mint a Fresh Clean törlőkendők)
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • 0% alkohol, színezék, parabén és fenoxietanol
  • Puha és vastag anyag a gyengéd tisztításért
  • A Skin Health Alliance bőrgyógyászai által jóváhagyott termék

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.